Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентам факультету іноземної філології читає лекції науковиця з Румунії

Доцентка Лідія Томояга з факультету філології та культурознавства Північного університетського центру у м. Бая-Маре розглядала з молоддю застосування новітніх технологій у вивченні англійської мови як іноземної» та гендерні ролі у казках

0 393
Лідія Томояга
Лідія Томояга
18–21 жовтня в межах співпраці факультету іноземної філології Ужгородського національного університету й факультету філології та культурознавства Північного університетського центру у м. Бая-Маре (філія Технічного університету Клуж-Напока), що в Румунії, студентам ФІФу читає лекції доцентка Лідія Томояга.

Так, 18 жовтня пані закордонна гостя провела лекцію для студентів ІІІ–ІV курсів відділення англійської філології на тему «Застосування новітніх технологій у вивченні англійської мови як іноземної». Доцентка  розповіла про нові підходи, методики вивчення іноземної мови та поспілкувалася про їхню важливість із ужгородськими студентами.

А 21 жовтня відбулася лекція вже для студентів І–ІІ курсів стосовно гендерних ролей у казках.

Студентам факультету іноземної філології читає лекції науковиця з РумуніїВикладачі факультету іноземної філології сподіваються, що практика обміну досвідом триватиме й поглиблюватиметься.

До слова, угода між університетами України та Румунії діє вже 4 роки. Завдяки їй студенти факультету мають змогу захищати курсові та дипломні роботи у сусідній державі. Після захисту у віснику вишу друкуються матеріали досліджень, а це, своєю чергою, дає переваги при вступі до магістратури українського університету.

Олександра Костьо
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.