Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Зі студентами факультету МПМБ працював на занятті британський лектор

Тімоті Джеймс Гуд, валлієць родом, прочитав лекцію «United Kingdom: History, Language and Culture» англійською мовою

0 219
Зі студентами факультету МПМБ працював на занятті британський лектор
Зі студентами факультету МПМБ працював на занятті британський лектор
Днями з ініціативи викладача кафедри прикладної лінгвістики Олени Табанюхової на факультеті МПМБ відбулася лекція на тему «United Kingdom: History, Language and Culture». Лектор Тімоті Джеймс Гуд, валлієць родом, подаючи матеріал англійською мовою, зумів швидко встановити контакт з аудиторією, правильно, інформативно й цікаво подати матеріал через призму носія мови, завдяки чому студенти змогли засвоїти значну кількість інформації.

На лекції були присутні студенти перших курсів напрямів підготовки «Прикладна лінгвістика» та «Міжнародне право», завідувач кафедри прикладної лінгвістики професор Михайло Полюжин, викладач кафедри Олена Табанюхова.

Зі студентами факультету МПМБ працював на занятті британський лектор

Під час лекції

Під час таких лекцій, завдяки встанов­ленню прямого контакту з іноземним лектором, формуються погляди й переконання студентів, їх уміння критично оціню­вати почуту інформацію. Головним фактором організації таких зустрічей є демонстрація цікавих, сучасних форм роботи та прогресивних підходів до навчання.

«Слід зауважити, що ми регулярно влаштовуємо лекції, семінарські та практичні заняття із залученням носіїв мови. Так, упродовж кількох років співпрацюємо з американцями з міста-побратима Корвалліса (Орегон, США), з якими у наших студентів склалися багаторічні дружні стосунки, зокрема волонтерські. Наші заняття з англійської відвідує викладач англійської мови, канадець Kenton Friesen, також наші студенти регулярно відвідують English Speaking Club, що проводиться за його сприяння.

Лекція британця Тімоті Джеймс Гуд також не була першою на нашому факультеті. Кілька років тому нинішні студенти-лінгвісти 4-го та 5-го курсів малу брали участь у семінарі, що проводив лектор. Перевагою таких форм вивчення англійської мови є можливість спілкування англійською з носіями мови, а більш вагома мотивація – нагода постійно підвищувати свій професійний рівень і підтримувати контакти з колегами та працедавцями з усього світу», – підсумувала Олена Табанюхова.

За інформацією деканату факультету міжнародної політики,
менеджменту та бізнесу
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.