Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти-програмісти УжНУ – знову призери престижних міжнародних змагань

У липні наші хлопці вибороли медалі конкурсів «KPI Open – 2017» та VK Cup – 2017

0 711
Студенти-програмісти УжНУ – знову призери престижних міжнародних змагань
Студенти-програмісти УжНУ – знову призери престижних міжнародних змагань
У липні студенти Ужгородського національного університету вибороли призові місця на двох важливих міжнародних конкурсах.

Так, команда УжНУ UzhNU_RingLabs_Kabans, у складі випускника математичного факультету Романа Мельника та студента 3-го курсу факультету інформаційних технологій, виборола ІІІ місце (ІV абсолютне) на Дванадцятій відкритій міжнародній студентській олімпіаді з програмування імені С.А. Лебедєва та В.М. Глушкова «KPI Open – 2017». У змаганні взяли участь 106 команд із 9 країн світу.

Інша наша команда – UzhNU_Storm, у складі студентів факультету інформаційних технологій Владислава Єрмакова та Анатолія Потапчука, посіла 12 місце. Команда першокурсників UzhNU_Lekvar, до складу якої входять студенти факультету інформаційних технологій Михайло Пригара, Ігор Вовк та Петро Мигалега, посіла друге місце серед команд, які брали участь у цьому престижному змаганні поза конкурсом. Відзначимо також хорошу тренерську роботу випускника факультету інформаційних технологій Сергія Оришича.

У той же час на міжнародному змаганні VK Cup – 2017 команда у складі студента 4-го курсу Романа Рубаненка та аспіранта 1-го року навчання Євгена Задорожнього виборола ІІІ місце.

Побажаємо нашим командам успіхів у дальших змагальних баталіях!

Вл. інф.
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.