Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентів-туризмознавців УжНУ навчали медіаграмотності

Творчу майстерню англійською мовою для молоді влаштувала викладачка кафедри англійської філології УжНУ Антоніна Булина

0 150
20 лютого на факультеті туризму та міжнародних комунікацій УжНУ для студентів І–ІІ курсів викладачка кафедри англійської філології УжНУ Антоніна Булина влаштувала творчу майстерню (воркшоп) на тему «Медіаграмотність у XXI столітті».

Студентів-туризмознавців УжНУ навчали медіаграмотностіПід час роботи обговорили кілька ключових питань:

  • з’ясували поняттєвий обсяг терміна «медіаграмотність»;
  • ознайомилися з основними техніками переконання та способами й засобами їх використання;
  • розглянули юнгіанські архетипи;
  • встановили шляхи подолання медіабезграмотності.

Студентів-туризмознавців УжНУ навчали медіаграмотності Студентів-туризмознавців УжНУ навчали медіаграмотностіПід час воркшопу студенти виявили жваве зацікавленння темою й активно долучалися до запропонованих видів діяльності.

Після роботи молодь охоче ділилася враженнями. Студенти відзначають, що працювалося весело, чому сприяла групова форма роботи, зацікавленість підтримувалася постійною включеністю в робочий процес. Наголошують на інформативності й корисності воркшопу, адже усвідомили цінність теми для своєї майбутньої сфери діяльності, також були задоволені нагодою застосувати набуті знання під час виконання завершального творчого завдання.

Студентів-туризмознавців УжНУ навчали медіаграмотностіУ відгуках наголошують на важливості того, що воркшоп проводився англійською мовою. За словами студентів, спочатку було дещо складно, але креативна організація процесу допомогла їм активно включитися в роботу. Тож молодь засвідчила бажання й надалі брати участь у заходах такого типу.

Інформацію підготувала Антоніна Літак
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.