Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентів УжНУ запрошують на Trip-Hop Embient

Чекаємо на тебе спокійного вечора 28 жовтня, о 21:00, у центрі мистецьких досліджень музичних ритмів Закарпаття «Olivye House»

0 410
Студентів УжНУ запрошують на Trip-Hop Embient
Студентів УжНУ запрошують на Trip-Hop Embient
Проект «Своя Музика» (СВ) організовують ГО «Культурна ініціатива Коло», «Olivye House», «GPS», ГО «Культурна платформа Закарпаття» на продовження розвитку проекту «Креативні індустрії територій».

Якщо у вас склалося враження, що ви були у подорожі, а її фізичних ознак нема – найімовірніше, ви мали змогу відчути «trip» (з англ. «подорож»).

Trip-hop – музика народжена пошуком, який відбувався у митців під час їх подорожей у світ хіп-хопу і хауз-музики в місті Бристолі, що у Великобританії. Це повільна електронна музика, що змінює свій ритм через різні набори звуків. Образно кажучи – тепла осінь, а для того, щоб відчути її атмосферу у своєму звичному навколишньому світі, на Закарпатті, треба додати Embient.

Студентів УжНУ запрошують на Trip-Hop Embient

Trip-Hop Embient – це осінь у Карпатах, де розгортання ритму музичної хвилі відбувається через тонке відчуття барви звуку. Також характерним ефектом звучання «THE» (Trip-Hop Embient) є зміщення акценту з лінійності звуків на їх справжнє глибоке звучання, таким чином, музика «THE» відчувається поза часом. «THE» відкриває можливість створення середовища без басу, де все налаштовує слухача до глибокої емоції з дальшим переливанням себе у режим медитаційної хвилі гармонізації розуму в душу. Для пошуку дверей у справжнє – «THE» ідеальне середовище для входу. Це як подорож до Пралісів, де гори Карпати, сповиті в синяві мряки, синіють здалека…Туди веде дух ведмедя, що шукає дерево, яке говорить.

ГО «Культурна ініціатива Коло», «Olivye House», «GPS», ГО «Культурна платформа Закарпаття» на продовження розвитку проекту «Креативні індустрії територій» продовжують працювати над створенням справжнього бренду «Унґвар стайл».

Проект «Своя Музика» (СВ) – тільки для тих, хто танцює у своїй голові, коли пише власний музичний ритм світу.

Slava Osavalchuk – представник театрального сектору креативних індустрій України. Людина, що відчуває барви звуку через пластику матеріалу, з яким працює, створюючи ляльок-маріонеток. Митець, який завдяки своєму таланту і вмінню визнаний у Європі, у вільний час створює музику. Містична казка Карпат від В’ячеслава Осaвальчука (Slava Osavalchuk): one rеason to remember GRIZZLY – відчути глибину звірячої маніпуляції твоєю музичною свідомістю.

Чекаємо на тебе спокійного вечора 28 жовтня, о 21:00, у центрі мистецьких досліджень музичних ритмів Закарпаття «Olivye House».

Євген Забарило,
менеджер культурних проектів ГО «Культурна ініціатива Коло»
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.