Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентка факультету іноземної філології стала першою красунею Ужгорода

Крім здобутої корони «Міс Ужгород – 2019» другокурсницею Богданою Боїшко, в активі представниць підрозділу і титули першої та другої віце-міс

0 929
Богдана Боїшко
Богдана Боїшко
Нещодавно Ужгород обрав найгарнішу дівчину міста. За цей бажаний титул змагалося чотирнадцять красунь, серед яких і прекрасні представниці факультету іноземної філології.

Глядачі з насолодою спостерігали за кожним виходом дівчат і нетерпляче чекали на церемонію нагородження. Претендентки потішили глядачів гарними образами та відповідями на інтелектуальному конкурсі.

Тримаючи кулачки за своїх студенток, ужнівці нетерпляче чекали на  результати, які не могли не радувати: Міс Ужгород – 2019 стала другокурсниця ФІФ Богдана Боїшко, першою віце-міс – першокурсниця Даніела Пушавер, а титул другої віце-міс здобула студентка заочного відділення факультету Ярина Мачулка.

Даніела Пушавер
Даніела Пушавер

Для Богдани участь у конкурсі була вже не першим досвідом – дівчина захищала честь факультету на Міс УжНУ – 2018, де також отримала нагороду.

Враження переможниці в її коментарі Медіацентру: «Для мене участь у конкурсі «Міс Ужгород – 2019» – своєрідний виклик. Змагання такого рівня – велика відповідальність. Намагаюся бути різносторонньою людиною, тому й вирішила взяти участь. Впевненості додавала підтримка рідних і друзів. На конкурсі я зрозуміла: якщо багато працювати і бути наполегливою, то можна досягти вершин. Завдяки цим змаганням я стала більш впевненою, навчилася працювати в команді і, звичайно, відчула незліченні приємні емоції».

Даніела Пушавер також дуже рада, що взяла участь у змаганнях за корону: «Це був неймовірний досвід для мене! Від додав упевненості в собі. А ще я познайомилася з багатьма цікавими людьми й дізналася чимало нового!»

Що ж, вітаємо дівчат із перемогою та бажаємо їм успіху в майбутньому!

Катерина Путрашик
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.