Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентка УжНУ в складі ГК «Карпати» стала володаркою Кубка України з гандболу

Колектив Ужгородського університету, зокрема факультету туризму та МК і насамперед кафедри туристичної інфраструктури і сервісу, вітає Софію з перемогою, бажає їй дальшого спортивного успіху й наснаги у навчанні, а тренеру Борису Петровському і команді – нових перемог!

0 191
Студентка УжНУ в складі ГК «Карпати» стала володаркою Кубка України з гандболу
Софія Безрукова
Днями у фіналі Кубка України з гандболу ужгородський клуб «Карпати» переграв львівську «Галичанку» з рахунком 28:24.

Приємно відзначити, що у фінальній грі української гандбольної суперліги в складі нашої команди грала й першокурсниця денної форми навчання напряму «Готельно-ресторанна справа» Софія Безрукова, –поінформувала Медіацентр кафедра туристичної інфраструктури та сервісу УжНУ.

Софія родом із Запоріжжя, де в загальноосвітній школі почала займатися цим видом спорту. З 1 липня 2017 р. професійно продовжила спортивну кар’єру у складі відомого ужгородського гандбольного клубу «Карпати» на позиції розігруючої під №22 й одночасно розпочала навчатися в Ужгородському університеті на факультеті туризму та міжнародних комунікацій. У березні 2018 р. стала гравцем Національної молодіжної збірної України з гандболу.

Колектив університету, факультету й насамперед кафедри туристичної інфраструктури і сервісу вітає Софію з перемогою, бажає їй дальшого спортивного успіху та наснаги у навчанні, а її тренеру Борису Петровському і команді – майбутніх перемог!
За інформацією кафедри туристичної інфраструктури та сервісу
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.