Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Доцент УжНУ здобувала досвід на міжнародній виставці «Ukrainian Food Expo»

Мета вперше проведеного в Україні експозаходу – об’єднати всі продовольчі сектори на одному бізнес-майданчику для продуктивної співпраці з вітчизняними та іноземними закупівельниками

0 203
Доцент УжНУ здобувала досвід на міжнародній виставці «Ukrainian Food Expo»
Евеліна Сіра
Наприкінці осені в Україні вперше відбулася міжнародна виставка продовольчої продукції «Ukrainian Food Expo». Про нагальну потребу для нашої держави експозаходу, який би об’єднав усі продовольчі сектори на одному бізнес-майданчику для продуктивної співпраці з вітчизняними та іноземними закупівельниками, говорили протягом останніх років.

Доцент УжНУ здобувала досвід на міжнародній виставці «Ukrainian Food Expo»Відвідала виставку й доцент кафедри туристичної інфраструктури та сервісу Евеліна Сіра, яка стверджує, що у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» можна було познайомитися з провідними виробниками готового продовольства, напівфабрикатів, органіки та нішевих культур, а також постачальниками технологій та обладнання для харчової промисловості.

Як зауважує пані Евеліна, серед відвідувачів заходу – великі торговельні мережі, представники сфер роздрібної торгівлі, товарних продовольчих ринків, закладів громадського харчування, іноземні закупівельники, фермери, логістичні компанії і, звичайно ж, кінцеві споживачі.

Мета виставки «Ukrainian Food Expo» – продемонструвати вітчизняним та іноземним покупцям різноманіття українського продовольства та представити новинки ринку.

Вл. інф.
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.