Доцент УжНУ здобувала досвід на міжнародній виставці «Ukrainian Food Expo»
Мета вперше проведеного в Україні експозаходу – об’єднати всі продовольчі сектори на одному бізнес-майданчику для продуктивної співпраці з вітчизняними та іноземними закупівельниками

Відвідала виставку й доцент кафедри туристичної інфраструктури та сервісу Евеліна Сіра, яка стверджує, що у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» можна було познайомитися з провідними виробниками готового продовольства, напівфабрикатів, органіки та нішевих культур, а також постачальниками технологій та обладнання для харчової промисловості.
Як зауважує пані Евеліна, серед відвідувачів заходу – великі торговельні мережі, представники сфер роздрібної торгівлі, товарних продовольчих ринків, закладів громадського харчування, іноземні закупівельники, фермери, логістичні компанії і, звичайно ж, кінцеві споживачі.
Мета виставки «Ukrainian Food Expo» – продемонструвати вітчизняним та іноземним покупцям різноманіття українського продовольства та представити новинки ринку.