Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентка УжНУ записала пісню про діалог із внутрішнім голосом

Найбільшою нагородою для творців треку наразі є кількість слухачів та завантажень – долучайтеся

0 550
Христина Азархова
Христина Азархова
Магістрантка факультету історії та міжнародних відносин, спеціалізації «Країнознавство», Христина Азархова, яка родом із Маріуполя, записала пісню «Rebirth». Трек з’явився завдяки співпраці з Олександром Плосковицьким, із котрим Христина танцює в ССТ «Бліц». Це перша спроба професійного виконання пісні, яку хлопець і дівчина наважилися оприлюднити в мережі. Прем’єра відбулася 23 листопада.

Створення треку зайняло майже 3 місяці разом із мастерингом. Слова написала Христина, музику – Олександр. Під час запису хлопець і дівчина використовували метод брейн-штормінгу, прагнучи врізноманітнити ритм пісні. Пробували на ходу змінювати словесні варіації й одразу ж записувати пісню.

«Ідея про спільний запис виникла у Саші, який близько року займався продакшеном. У мене вже чимало своїх текстів та ідей, тож ми реалізували одну з них», – розповідає Христина.

Олександр Плосковицький
Олександр Плосковицький

Творці саундтреку так пояснюють ідею пісні «Rebirth»: «Діалог зі своїм внутрішнім голосом, який постійно хоче змін, а також приймає себе. Так, я жива людина, я відчуваю і маю право на помилки».

Олександр та Христина прагнуть, щоб максимально багато людей почули їхнє творіння. «У нас був обмежений бюджет, але ми зробили все, що могли», – зазначив Олександр.

Христина співає з 5 років, а професійно займається вокалом лише кілька місяців. У зв’язку з епідеміологічною ситуацією не має змоги продовжувати заняття. Утім прагне розвиватися в цьому напрямку, оскільки спів робить її щасливою. Наразі невпевнено говорить про свої творчі плани, зізнається, що її трохи лякає невідомість і непередбачуваність: «У сучасному глобальному світі, гадаю, мені доведеться виходити не лише з власних бажань, а й з того, що буде вимагати час».

Студентка УжНУ записала пісню про діалог із внутрішнім голосом Олександр планує розвиватися не лише в музиці, а й у програмуванні, танцях. Він навчається в Польщі, на спеціальності «Комп’ютерна інженерія». Має багато  ідей для нових композицій.

Пісню «Rebirth» (feat.K.by) можна прослухати на різних музичних платформах в інтернеті. Найбільшою нагородою для Христини та Олександра наразі є кількість слухачів та завантажень. Тож шукайте пісню за лінками, коментуйте, насолоджуйтеся і підтримуйте творчих молодих людей.

Платформи для прослуховування:YouTube, Spotify, Apple Music.

Дар’я Мишакова, студентка відділення журналістики,
спеціальність «Реклама та зв’язки з громадськістю»
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.