Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентки УжНУ взяли участь у п’ятому Ukraїnian Fashion Bazaar

Покази колекцій, Конкурс однієї сукні, шоу-рум з дизайнерським одягом і атмосфера beauty та fashion — таким виявився традиційний модний вік-енд

0 244
Нещодавно Ужгород насолоджувався модною подією весни – Ukraїnian Fashion Bazaar. Покази колекцій, Конкурс однієї сукні, шоу-рум з дизайнерським одягом і атмосфера beauty та fashion — таким виявився традиційний модний вік-енд. Серед моделей були і студентки УжНУ.

Студентки УжНУ взяли участь у п’ятому Ukraїnian Fashion BazaarЦього разу івент відбувся в офіційному дилерському центрі BMW «Ідеал М».

Студентки УжНУ взяли участь у п’ятому Ukraїnian Fashion Bazaar
Сукня MARYNA KOZACHENKO

Першого дня свої колекції показали бренди «MARYNA KOZACHENKO» (Київ), OnebyOne (Київ), DIYA (Львів), Модний дім «NACHO» (Львів), дизайнери Наталія Тоба (Мукачево), Оксана Василян (Ужгород).

Наступного дня власні розробки представили дизайнери Оксана Секереш (Ужгород), Юлія Ткач (Мукачево), Вікторія Німець у колаборації з авторкою прикрас Юлією Українець (Ужгород), Ірина Вовчок, «27 brand» (Ужгород), бренди «MARYNA KOZACHENKO» (Київ), «SOLH» (Харків).

У суботу відбувся також Конкурс однієї сукні. Це вже другий конкурс на Ukraїnian Fashion Bazaar. Ідея в тому, що дизайнери спеціально шиють одну сукню на задану тему. Минулого разу модельєри творили стиль білої орхідеї, тепер креативили у стилі «Французький шик. Аромат лаванди».

Студентки УжНУ взяли участь у п’ятому Ukraїnian Fashion Bazaar
Сукня Оксани Василян

У Конкурсі взяли участь Наталія Картуненко, бренд KartNate (Львів), Марія Владика (Львів), Оксана Секереш (Ужгород), Наталія Тоба (Мукачево), Оксана Василян (Ужгород), Дана Стрельцова у колаборації з авторкою прикрас Іриною Кияк (Свалява-Ужгород), Юлія Ткач (Мукачево) і Alia.

Сукні оцінювало журі: Ліліт Саркісян, ілюстратор, фешн-художниця, блогер (Київ), Євгенія Сєдоухова, викладач художніх дисциплін Мукачівського державного університету, Оксана Чабан, керівник студії краси «Ego Style», Тетяна Каліта, дизайнер бренду TataKalita (Львів), Ганна Стаханова, провідний модельєр-дизайнер бренду SOLH (Харків).

Студентки УжНУ взяли участь у п’ятому Ukraїnian Fashion Bazaar
Сукня Оксани Секереш

Отже, третє місце між собою розділили Наталія Картуненко та Оксана Секереш. Другу сходинку посіла Юлія Ткач. До речі, Юлія минулого разу здобула приз глядацьких симпатій. Перше місце – у Наталії Тоби, минулого разу вона також перемогла. Як каже Наталія, після першої перемоги треба ще більше старатися, аби навіть перевершити попередній результат.

Студентки УжНУ взяли участь у п’ятому Ukraїnian Fashion Bazaar
Сукня Юлії Ткач

Для конкурсної сукні Наталія використала мікрофібру, євросітку, паєтки, кольоровий кварц, бісер. Дизайнер назвала свою сукню «Відчуття».

«Вона створена з вітру й туману, що стелиться лавандовими полями. І з’являється, підсвічена променями сонця, що сходить. Її відчуваєш до глибини душі, а зустрічаєш лише раз. Вона стане сенсом Його життя, або залишиться маревом…» – так охарактеризувала образ сукні Наталія Тоба.

Переможці конкурсу отримали дипломи й подарунки від організаторів та партнерів заходу.

Студентки УжНУ взяли участь у п’ятому Ukraїnian Fashion Bazaar
Сукня Наталії Тоби

Учасники і гості UFB в інтерв’ю телебаченню та Інтернет-виданням зазначали, що ідея Конкурсу дуже цікава, а чогось подібного вони не подибували. Засновниця і організаторка заходу Ольга Мікула вже міркує над темою третього Конкурсу однієї сукні.

Студентки УжНУ взяли участь у п’ятому Ukraїnian Fashion Bazaar
Сукня Наталії Картуненко

«Дуже цікава тема Мексики з її колоритом, карнавалами й неперевершеними особистостями, як ось художниця Фріда Кало», – каже Ольга Мікула.

В обидва дні також проходив конкурс Street Style Look серед гостей. Дизайнери, фотографи, відеографи, блогери й представники beauty-індустрії роздавали спеціальні жетони гостям, чиї образи їм найбільше сподобалися. Першого дня найбільшу кількість фішок отримали Сильвія Россоха і Дана Стрельцова, наступного дня — Галина Денисенко і Світлана Тимощук. Переможці конкурсу одержали призи від партнерів заходу.

П’ятий Ukraїnian Fashion Bazaar завершився, уже можна готуватися до шостого.

«Дуже тішить, що наш захід набирає обертів, стає відомим не лише у місті, а й у регіоні. Приємно, що завітали цікаві дизайнери, блогери, – каже Ольга Мікула. – Радіємо, адже щоразу є більше захоплених відгуків про нашу подію не лише від гостей показу, а й від учасників… Вірю, що нам удасться здивувати наших шанувальників і наступного разу».

Прес-служба Ukraїnian Fashion Bazaar.
Фото Дарії Борисевич, PINK, Едгара Петі
Відео – PINK
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.