Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Природничо-гуманітарний коледж присвятив тиждень економічним дисциплінам

Стартували з випуску стіннівок, відтак влаштували екскурсію на «Джейбіл», організували зустрічі з професіоналами, студентську конференцію, змагання з міні-футболу

0 192
У природничо-гуманітарному коледжі УжНУ влаштували Тиждень економічних дисциплін, метою якого є розвиток інтересу до вивчення наук, пов’язаних із однією з найважливіших сфер будь-якої держави.

Природничо-гуманітарний коледж присвятив тиждень економічним дисциплінамПриродничо-гуманітарний коледж присвятив тиждень економічним дисциплінамСтартували з випуску стіннівок на економічну тематику, під час підготовки яких студенти виявили свої творчі здібності у синтезі зі знаннями про організацію та управління матеріальним виробництвом, ефективне використання ресурсів, розподіл, обмін, збут і споживання товарів і послуг.

Також у рамках Тижня влаштували екскурсію на ТОВ «Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед», де вихованці коледжу мали змогу ознайомитися з виробничою структурою підприємства, роботою фінансового відділу, а також організацією роботи бухгалтерії.

Не менш цікавою стала зустріч студентів-економістів із начальником центру продажів відділення в Ужгороді обласної дирекції ПрАТ СК «УНІКА» Олегом Коб’юком, який працює на ринку страхових послуг уже понад 10 років.

Аудиторія активно вела бесіду із гостем: обговорили проблематику страхування на сучасному етапі його становлення в Україні, детально проаналізували види страхових продуктів від їх зародження до сучасного набору функцій, також згадали курйозні випадки в практиці страхової роботи.

Природничо-гуманітарний коледж присвятив тиждень економічним дисциплінам
Під час зустрічі з Олегом Коб’юком
Природничо-гуманітарний коледж присвятив тиждень економічним дисциплінам
Марта Волощук

У рамках Тижня економічних дисциплін коледжани організували й змагання з футболу для студентів-економістів.

Завершальним етапом заходів стала науково-практична конференція студентів «Зарубіжний досвід розвитку менеджменту як інструмент управління підприємством».

На захід завітали поважні гості: заслужений економіст України Марта Волощук та представник газети «Все про бухгалтерський облік» Катерина Ненько, які розповіли студентам про сьогодення фіскальної служби й податкової системи України, а також наголосили, що варто формувати у собі податкову культуру, адже сьогодні вона є необхідністю для нової категорії суб’єктів господарювання, від яких залежить майбутнє.

На завершення пані Катерина нагородила всіх учасників конференції грамотами й подарунками.

Підготувала Марія Шелельо,
фото ПГК
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.