Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти-біологи практично ознайомилися з етапами косметологічного виробництва

Під керівництвом доцентки Марини Кривцової молодь відвідала лабораторії ТОВ «Інтерфіл»

0 258

Студенти-біологи практично ознайомилися з етапами косметологічного виробництва

Студенти біологічного факультету у рамках спецкурсу «Косметична мікробіологія» під керівництвом доцентки кафедри генетики, фізіології рослин і мікробіології Марини Кривцової відвідали лабораторії ТОВ «Інтерфіл».

Компанія входить до великого промислового холдингу «Fareva», що є одним із найбільших світових лідерів у промислово-побутовій, косметичній та фармацевтичній індустріях. Інтегровані практичні заняття у взаємодії навчального закладу та підприємства є надзвичайно важливою ланкою навчального процесу, що дає можливість у виробничих умовах застосувати знання, здобуті на лекціях та під час лабораторних. Кооперація з виробничою лабораторією дає можливість ознайомитися з принципами роботи на сучасному лабораторному обладнанні та новітніми методиками.

Керівник лабораторії Роман Кравчук провів надзвичайно цікаву й пізнавальну екскурсію етапами косметологічного виробництва та контролю за якістю продукції.

Відвідавши підприємство ТОВ «Інтерфіл», студенти переконалися у широких можливостях сучасної лабораторії, що привертає увагу як місце майбутнього працевлаштування.

За інформацією доцентки біофаку Марини Кривцової
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.