Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти ІТ-факультету активно працевлаштовуються на всеукраїнському ринку праці

Молоді, якій бракує практичного досвіду (або впевненості у своїх силах), надаватимуть можливість влаштовуватися в ІТ-компанії вітчизняного ринку праці

0 327
Під час семінару
Під час семінару
Без перебільшення, можна стверджувати, що факультет інформаційних технологій Ужгородського національного університету є популярним брендом не тільки нашого регіону, а й України та зарубіжжя в цілому.

Тільки цього року на перший курс денного відділення факультету було зараховано 125 студентів! Проте авторитет підрозділу вимірюється не тільки кількістю студентів, які на ньому навчаються, а й престижністю їх майбутньої роботи, якій вони віддаватимуться після закінчення університету.

Команда «Cyber Spells»
Команда «Cyber Spells»

Студенти-магістранти ІТ-факультету Олександр Діус та Віктор Дуло нещодавно виступили з цікавою ініціативою стосовно працевлаштування випускників факультету інформаційних технологій. Додамо, що Олександр Діус є одним із засновників ІТ-компанії «Cyber Spells», а Віктор Дуло – представником ГО «Інститут розвитку територіальних громад», яку очолює доцентка економічного факультету ДВНЗ «УжНУ» Вікторія Слюсаренко.

Студенти ІТ-факультету активно працевлаштовуються на всеукраїнському ринку праціСуть ініціативи така. Співпраця факультету інформаційних технологій, передусім зі словацькими партнерами, є загальновідомим фактом. Пропозиція наших молодих айтівців полягає в тому, щоб студентам, яким бракує практичного досвіду (або впевненості у своїх силах), надати можливість працевлаштування в ІТ-компаніях українського ринку. Ця ініціатива одразу стала популярною.

Семінар відвідали 93 студентів
Семінар відвідали 93 студентів

З цією метою зі студентами ІТ-факультету був проведений семінар-запрошення щодо їхнього працевлаштування на майбутню роботу в Україні. Модерували захід Олександр Діус та Віктор Дуло. Семінар зпровадиться в рамках популярного тристороннього проєкту «Держава-бізнес-громада»

Вважаємо, що ініціатива студентів-айтівців заслуговує найвищого схвалення, адже працевлаштування вдома все-таки краще за пошук молочних рік і кисільних берегів на чужині. Як каже українське прислів’я: «Вдома і стіни допомагають!»

За інформацією завідувача кафедри інформатики
та фізико-математичних дисциплін, доцента Олександра Лавера
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.