Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти факультету МЕВ відвідали єдиний український банк з головним офісом на Закарпатті

Навчально-ознайомчу екскурсію до КОМІНВЕСТБАНКу молоді допомогла організувати професорка Марина Король

0 377
Днями четвертокурсники факультету міжнародних економічних відносин УжНУ відвідали КОМІНВЕСТБАНК – єдиний український банк з головним офісом на Закарпатті. Як розповідає заступниця декана підрозділу професорка Марина Король, опановуючи дисципліну «Банківські системи зарубіжних країн», студенти виявили бажання й ініціативу щодо навчально-ознайомчого візиту до одного з комерційних банків Ужгорода.

Студенти факультету МЕВ відвідали єдиний український банк з головним офісом на Закарпатті

Студенти факультету МЕВ відвідали єдиний український банк з головним офісом на ЗакарпаттіЯк працює банківська система під час війни? Як функціонують банківські відділення? Що відбувається з кредитами під час воєнного стану? Чи можна достроково забрати депозит? Як працює система гарантування вкладів фізичних осіб? Як зняти готівку під час відключення світла – способи та ліміти?  Відповіді на ці та ще на багато інших питань студенти мали від  Марії-Ірини Гатрак – заступниці голови правління КОМІНВЕСТБАНКУ.

Як зазначила пані Марія, банківська система залишається ліквідною, незважаючи на початкові побоювання. Початок бойових дій, пов’язані з ними перебої в роботі банківської інфраструктури й вимушена міграція могли спровокувати масовий відтік коштів клієнтів і погіршити ліквідність банків, але, на щастя, цього не сталося. Банківську систему слушно називають кровоносною системою економіки. Прозорість, ефективність та стійкість банківської системи – це те надбання останніх років, яке нині дає змогу утримувати міцні фінансові позиції України.

Тісна співпраця між факультетом міжнародних економічних відносин УжНУ та КОМІНВЕСТБАНКОМ триває вже багато років. Це плідне партнерство, яке націлене й на професійну підготовку молоді.

 

Студенти факультету МЕВ відвідали єдиний український банк з головним офісом на Закарпатті

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.