Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Ужнівці мірялися розумом у «Битві інтелектів»

Перемогу здобула команда факультету суспільних наук «Синдикат»

0 65
Днями з нагоди 79-ї річниці нашого вишу в УжНУ влаштували «Битву інтелектів» — інтелектуальну гру, під час якої студенти різних факультетів змагалися за звання найрозумніших.

Ужнівці мірялися розумом у «Битві інтелектів»Вів захід Дмитро Койтюк, який завдяки жартам і влучним коментарям створив для учасників і вболівальників невимушену атмосферу.

Кожна команда складалася з п’яти студентів. Спочатку для розминки думали над доволі простими запитаннями, але що далі, то рівень завдань ускладнювався. Особливо цікавими стали раунди з ребусами й відгадуванням фільмів і серіалів за емоджі та зображеннями. Хоча подеколи нашим інтелектуалам було непросто, але ведучий підбадьорював учасників, роздавав солодкі призи.

Активністю під час гри запам’яталася команда факультету інформаційних технологій. Одна з учасниць – Тіна Павлюк – розповіла: «Це був неймовірний досвід, наповнений викликами і дружньою атмосферою. Особливо сподобався етап, під час якого відгадували фільми за емоджі. Було не лише цікаво, а й дуже кумедно! Ніколи не думала, що прості смайлики можуть так класно передати сюжет фільму. Загалом атмосфера була позитивною, учасники підтримували одне одного. Тож я вийшла із заходу з відчуттям задоволення й новими знаннями. Сподіваюся, що на наступній битві буде ще більше цікавих етапів!»

Ігор Король
Ігор Король

Варто відзначити високий рівень підготовки команд. Гра тримала у напрузі до останнього раунду.

Після «битви» до присутніх звернувся проректор УжНУ Ігор Король, який оголосив переможців і нагадав про благодійний ярмарок на честь 79-ї річниці УжНУ.

Тож перше місце на «Битві інтелектів» посіла команда факультету суспільних наук «Синдикат». Віктор Пилипчук, учасник гурту-переможця, поділився враженнями: «Битва інтелектів – крутий захід, один із тих, що мені найбільше імпонує серед усіх загальноуніверситетських. Цікаві запитання, напруга й азарт упродовж конкурсу, класні дружні взаємини між командами дали можливість розвантажитися й насолодитися процесом. Символічно, що в складі нашої команди – представники 4-го курсу, які є ядром активу факультету суспільних наук. Ми прийшли трошки відпочити, класно провести час, а тут ще бонусом здобули й перемогу. Тому захід нам дуже сподобався ☺».

Друге і третє місце спочатку розділили дві команди, що набрали однакову кількість балів: економічного факультету «Купиш хоміка?» та стоматологічного факультету «ЛА-КА-ЛУТ». Врешті їм поставили вирішальне запитання. Першими правильно відповіли економісти, тож вони й посіли друге місце. Майбутні дантисти відповідно опинився на третій позиції.

Вечір завершився теплим спілкуванням і залишив у присутніх приємні враження. Всі команди чудово впоралися із завданнями. Вже не вперше наша молодь доводить, що в Ужгородському національному університеті навчаються справжні інтелектуали.

Мирослава Глагола, Анастасія Савко,
студентки кафедри журналістики
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.