Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти-психологи УжНУ дізнавалися, як надавати допомогу ветеранам, військовим і членам їхніх сімей

Практичним досвідом із молоддю ділився заступник директора Соціально-психологічного центру м. Славутича, кандидат психологічних наук Юрій Акименко

0 966
Днями відбулася онлайн-зустріч студентів-психологів і викладачів кафедри психології ФСН Ужгородського  університету із заступником директора Соціально-психологічного центру м. Славутича, кандидатом психологічних наук Юрієм Акименком. Під час вебінару гість презентував роботу славутицької установи з ветеранами, бійцями ЗСУ та членами їхніх сімей. Формат «запитання-відповідь» дав змогу кожному долучитися до обговорення теми. На зустрічі домовилися й про дальші спільні заходи.

Студенти-психологи УжНУ дізнавалися, як надавати допомогу ветеранам, військовим і членам їхніх сімейСтуденти ІІІ курсу спеціальності «Психологія» поділилися враженнями про захід. Зокрема, Анжеліка Жабей зауважила: «Почули багато корисної інформації стосовно роботи з ветеранами та їх сім’ями. Також гість поділився своїми надбаннями щодо того, як він справляється з емоційним вигоранням, як іде на контакт з людьми та допомагає їм. Гарно дякуємо за таку можливість».

Марія Ломага каже: «Ця зустріч показала, наскільки важливими є і будуть ветерани. Чимало дізналися про те, як надається психологічна допомога та підтримка ветеранам і їхнім сім’ям».

«Ми поглибили свої знання з юридичної і військової психології, почули практичні рекомендації щодо допомоги ветеранам у соціалізації й поліпшенні їх психологічного, соціального й трудового становища. Щиро вдячні Юрію Акименку за конкретні й змістовні відповіді на наші запитання. Було справді цікаво послухати науковця з великим досвідом практичної роботи. Дякуємо за приділений нам час!» – наголосила Таїсія Шпонтак.

Вероніка Лявинець, щиро дякуючи Юрію Акименкові за цікаву та корисну зустріч, теж відзначила масив змістовної інформації про психологічну допомогу ветеранам і їх сім’ям, що неодмінно стане в пригоді в роботі. А можливість самим поставити питання персоналізувала користь від обміну досвідом гостя з аудиторією.

Кафедра психології теж щиро дякує Соціально-психологічному центру м.Славутича за співпрацю, а Юрію Акименку – за конструктивний діалог.

Чекаємо на нові зустрічі!

За інформацією кафедри психології
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.