Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти та викладачі геофаку вчергове розіграли Кубок декана з волейболу

У результаті баталій перемогу здобули третьокурсники, срібло забрали першачки, бронза ж дісталася другокурсникам

0 199

Студенти та викладачі геофаку вчергове розіграли Кубок декана з волейболу

Ось і промайнув насичений на події тиждень географічного факультету. Була серед цього розмаїття й спортивна сторінка: студенти І, ІІ та ІІІ курсів разом зі збірною викладачів та студентів-старшокурсників розіграли Кубок декана з волейболу. Змагання відбулися на спортивному майданчику поблизу гуртожитку №4.

Студенти та викладачі геофаку вчергове розіграли Кубок декана з волейболуСтуденти та викладачі геофаку вчергове розіграли Кубок декана з волейболу«В поєдинках між студентами трапляються різні результати, але ось викладачам молодь зазвичай програє. Напевно, досвід бере гору», – сходяться на думці учасники.

Дружні стосунки викладачів і студентів помітно неозброєним оком: вони жартують, підтримують одне одного, але не збираються завчасно визнавати поразку. Щодо складів команд, то грають лише хлопці, дівчата ж складають групи підтримки.

«Ми щороку влаштовуємо такі змагання: восени ганяємо м’яча на футбольному полі, а навесні натягуємо сітку й граємо у волейбол. У різний спосіб намагаємося бути ближчими до студентів і знімати напруження, яке може виникати в аудиторній атмосфері.

Нагородження переможців
Нагородження переможців

Нетерпляче чекаємо поповнення команд представницями прекрасної статі, які просяться зіграти з нами, але чомусь… ніяк не наважуються це зробити. Можливо, наступного року це таки станеться і ми гратимемо проти чи разом із дівчатами факультету», – додає доцент кафедри фізичної географії та раціонального природокористування Роман Славік.

Що ж до суто споривного боку турніру, то в результаті баталій перемогу здобули третьокурсники, срібло забрали першачки, бронза ж дісталася другокурсникам.

Після змагань всіх гравців було винагороджено медалями, а команда ІІІ курсу отримала Кубок декана. Утім розходитися з майданчика молодь бажання не мала: хлопці продовжили гру вже не задля винагороди, а щоб відпочити й набратися сил перед кількома останніми місяцями навчання.

Діана Магоч,
студентка відділення журналістики
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.