Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти УжНУ долучилися до «Big City Ride»

Організаторами масового велозаїзду стали Uzhhorod Bicycle Culture та Comedyorg

0 217
Студенти УжНУ долучилися до «Big City Ride»
Підготовка до велозаїзду
4 травня в Ужгороді відбувся вже традиційний велозаїзд. Протягом останніх трьох років не вдавалося влаштовувати такий масовий захід через погодні умови – тепер вирішили надолужити: участь у ньому взяло кілька сотень ужгородців різного віку.

Студенти УжНУ долучилися до «Big City Ride»Розпочинали заїзд біля Закарпатського обласного музично-драматичного театру ім. братів Шерегіїв. Організаторами «Big City Ride» стали Uzhhorod Bicycle Culture та Comedyorg. Оскільки велозаїзд перешкоджав руху транспорту, учасників супроводжувала поліція. Допомагали правоохоронцям направляти велосипедистів і зупиняти машини студенти УжНУ.

Студенти УжНУ долучилися до «Big City Ride»Студенти УжНУ долучилися до «Big City Ride»

Під чітким керівництвом завідувача кафедри соціології і соціальної роботи, професора Федора Шандора студенти 6 спеціальностей – «Соціальна робота», «Філософія», «Психологія», «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», «Реклама та зв’язки з громадськістю» – регулювали рух на вулиці Льва Толстого та біля драмтеатру.

Студенти УжНУ долучилися до «Big City Ride»
Віктор Бакун

«Старт велозаїду дає наш Ужгород, далі марафон підтримують інші міста України. Варто також зауважити, що цього року прийшли люди й зі скейтбордами. Важливо активізувати молодь, дітей, долучити старших, а головне – звільнитися від домашньої рутини. Тому ми радо вийшли на вулицю й готові до будь-яких дій», – каже студентка ІІ курсу спеціальності «Соціальна робота» Ніна Туряниця.

Дехто ж із ужнівців долучився безпосередньо до заїзду й гідно подолав відстань близько 15 кілометрів. Як каже студент ІІІ курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Віктор Бакун, все було драйвово, емоції не можна передати словами. Зізнався, що хоч у певні моменти втомлювався, але при думці, що він по-особливому поєднаний з іншими учасниками, відкривалося друге дихання й бажання рухатися далі.

Вікторія Кенідра
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.