Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти-юристи поглиблювали фахові навички під час засідань у Господарському суді Закарпаття

Практика таких заходів заохочує майбутніх правників здобувати знання, працювати над собою, вдосконалюватися, сприяє формуванню довіри до одної з гілок державної влади

0 298
Нещодавно студенти ІІІ курсу юридичного факультету спеціальності «Право» відвідали судове засідання й набували практичних навичок у Господарському суді Закарпатської області.

Студенти-юристи поглиблювали фахові навички під час засідань у Господарському суді Закарпаття Студенти самостійно виявили бажання відвідати суд, а запросив їх на засідання доцент кафедри господарського права та процесу юридичного факультету УжНУ, за сумісництвом суддя Господарського суду Закарпатської області Любомир Андрейчук.

Такий підхід до практичних занять дав можливість молоді відчути специфіку роботи суду й переконатися у високому рівні відповідальності й професіоналізму працівників судової установи.

Найцікавішим для юних правників стало відвідання відкритих судових засідань під час розгляду справ у Господарському суді Закарпаття.

Після судових засідань студенти мали змогу поспілкуватися із суддями, поставити їм запитання. Своєю чергою, судді розповіли про вагомість і складність роботи судової системи, зосередили увагу на нормах господарського процесуального законодавства України та важливості правильного його практичного застосування, поділилися тонкощами своєї праці.

За словами студентів-юристів, вони були приємно вражені, адже для них дуже важливими є аспекти практичної діяльності юриспруденції. На цьому неодноразово наголошував і Любомир Вікторович – як на семінарах, так і в суді.

Студенти-юристи поглиблювали фахові навички під час засідань у Господарському суді ЗакарпаттяПрактика таких заходів заохочує майбутніх правників здобувати знання, працювати над собою, вдосконалюватися, сприяє формуванню довіри до одної з гілок влади.

За інформацією юридичного факультету УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.