Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Факультет іноземної філології дістав у подарунок інтерактивну дошку

Перший за багато років серйозний спонсорський подарунок для підрозділу зробив очільник благодійного фонду «Віза» Володимир Чубірко

0 113
Володимир Чубірко ти Михайло Рошко
Володимир Чубірко ти Михайло Рошко
До католицького Різдва викладачі і студенти факультету іноземної філології одержали від спонсора інтерактивну дошку, з якою удосконалюватимуть знання й набуватимуть нових навичок.

Факультет іноземної філології дістав у подарунок інтерактивну дошкуФакультет іноземної філології дістав у подарунок інтерактивну дошкуЗа багато років це перший серйозний спонсорський подарунок для факультету, наголосив очільник підрозділу Михайло Рошко: «Нам не вистачає обладнання для освітніх послуг за останнім словом техніки, хоч за якістю навчання наш факультет один із перших – уже давно працюємо за новими стандартами. Тісно співпрацюємо з Британською радою, філією Гете-інституту, іншими установами. У нас студентоцентричне навчання, практикуємо різні форми занять, не зазубрюємо по-старому. Я дуже пишаюся викладачами і студентами – вони заслуговують на такий подарунок».

Інтерактивну дошку підрозділу подарував очільник благодійного фонду «Віза» Володимир Чубірко. Під час вручення він коротко розповів про співпрацю з Чеською Республікою, реалізовані проєкти на Закарпатті. «Чеська держава дуже прихильна до нас. На рівні уряду щиро прагнуть допомагати Закарпаттю в різних галузях, зокрема в освіті. Оскільки з вашим факультетом ми давно товаришуємо, тому я щиро радий, що зміг знайти кошти й допомогти, аби ви могли більш якісно навчати студентів. Думаю, що знайдемо шляхи співпраці й надалі», – відзначив Володимир Чубірко.

Під час зустрічі йшлося й про посилення конкуренції в освітньому просторі. Чеські виші вже давно працюють у напрямку залучення української молоді, тому слід враховувати цей фактор, поліпшувати умови навчання в українських університетах, надавати якісні знання й інтегруватися в європейську систему освіти.

Наталія Толочко
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.