Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Святкування Дня студента в УжНУ продовжили турніром із жіночого волейболу

Тріумфували в змаганнях дівчата-юристки, які у фіналі переграли представниць факультету іноземної філології

0 136

Святкування Дня студента в УжНУ продовжили турніром із жіночого волейболу

Активності до Дня студента тривають! На черзі – турнір із жіночого волейболу. 10 команд різних факультетів і предстаниці Природничо-гуманітарного коледжу змагалися за звання найкращих волейболісток університету.

Цього разу на відбірному етапі провели ігри не в групах, а в парах: той, хто вигравав, – проходив далі. Вже з перших матчів стало зрозуміло: боротьба буде запеклою! Кращі результати показали команди фізичного, економічного, туристичного факультетів, а також ФІФ, ФІТ, ФЗФВ, ФСН і Природничо-гуманітарного коледжу.

Після наступного етапу парних ігор визначили учасниць півфіналу. Ними стали команди економічного та юридичного факультетів, а також факультету іноземної філології і факультету здоров’я та фізичного виховання.

Варто відзначити, що підтримка залу була шалена. Студенти усіх підрозділів прийшли вболівати за своїх однокурсниць, намалювали плакати й підготували гасла. Зала спорткомплексу «Буревісник», де відбувалися змагання, гула безперервно кілька годин поспіль.

Відтак розпочалися півфінальні ігри. У першій зустрілися економістки та іноземниці. Гору взяли «фіфи» – 2:0. У другому півфіналі грали представниці юридичного факультету і факультету здоров’я та фізичного виховання. Сильнішими виявилися дівчата-правниці – 2:0.

За третє місце боролися команди, що програли у півфіналах. У підсумку бронзовими призерками стали студентки ФЗФВ – гра закінчилася з рахунком 2:0 на їх користь.

У захопливому фіналі зійшлися дівчата-юристки та представниці факультету іноземної філології. Точилася запекла боротьба на майданчику, а за його межами вболівальники намагалися перекричати групу підтримки суперників. У підсумку – тріумф юристок з рахунком 2:0.

Традиційно грамоти, медалі та кубок призерам вручали проректор з науково-педагогічної роботи УжНУ Ігор Король, голова профкому студентів Олександр Баран та в.о. голови студради Мирослава Гринчук.

Анастасія Лабик
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.