Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Правники УжНУ обрали головну красуню підрозділу

Титул найвродливішої дівчини юридичного факультету здобула Тетяна Пукман

0 618
Днями правничий факультет УжНУ з нагоди професійного свята влаштував собі концерт у залі Закарпатського облмуздрамтеатру.
Правники УжНУ обрали головну красуню підрозділу

Денис Лагодін
Денис Лагодін

Як зазначив ведучий Денис Лагодін, юристи мали свято «3 в 1», адже відсвяткували відразу День юриста, День першокурсника та обирали Міс факультету.

Розпочали захід із відео-візиток претенденток на звання найвродливішої дівчини факультету. Концертна програма та відео були зроблені у стилі кабаре.

Ярослав Лазур
Ярослав Лазур

Відтак до вітальних слів було запрошено декана юридичного факультету Ярослава Лазура. «Уже давно доведено, що юриспруденція і сценічна діяльність найкраще поєднуються та дають найбільший результат. На нашому факультеті цей процес відпрацьовується роками. Мені приємно, що у такому хорошому, творчому настрої ми святкуємо визначний день не тільки для юристів, але й для суспільства. Юриспруденція є у всьому, який би крок людина у житті не зробила. Юристи повинні не тільки добре працювати, але й вміти відпочивати. Дякую тим, хто організовував та допомагав створювати свято! Бажаю гарно відпочити всім», – зазначив Ярослав Володимирович та побажав перемоги дівчатам.
Правники УжНУ обрали головну красуню підрозділу

Віктор Данко
Віктор Данко

Відтак вітав присутніх випускник юрфаку Андрій Жупанин: «Професія юриста складана та сповнена різноманітними викликами. Бажаю вам не зважати на інших, а йти до своєї мети. Я досі згадую альма-матер та свій факультет, тому насолоджуйтеся студентським життям».

Василь Гомонай
Василь Гомонай

Своєю чергою, заступник міського голови Ужгорода, доцент кафедри конституційного права Василь Гомонай та голова Ужгородського міськрайонного суду Віктор Данко також привітали правників із професійним святом та додали, що студентам пощастило із деканом факультету, а декану із студентами. Побажали гарно відсвяткувати, а отримані знання під час навчання успішно використати на практиці.

Найочікуванішими були виходи претенденток на Міс факультету. Дівчата 3 рази з’являлися на сцені та навіть здивували всіх присутніх танцем канкан.

Правники УжНУ обрали головну красуню підрозділуОкрім виступів дівчат, гостей розважали: команда «КВН» І курсу юрфаку, володарі Кубку Закарпатської ліги КВН «Ліхіє» та «Діти Сливича». Команди пародіювали викладачів підрозділу та жартували щодо юридичної професії. Із музичними композиціями виступали Владислава Авдієнко, Володимир Луцький, Даніелла Якобчук та Мар’яна Жемонська. Танцями авдиторію потішила «Танцювальна корпорація друзів».

Правники УжНУ обрали головну красуню підрозділу

Міс юрфаку Тетяна Пукман
Міс юрфаку Тетяна Пукман

Після цього було нагороджено красунь факультету у різних номінаціях. Отож, «Міс дружність» стала Неля Попович, «Міс грація» Тетяна Пукман, Єлизавету Бойчук титулували званням «Міс чарівність». «Міс оригінальність» – Лілія Дорош, звання «Міс артистизм» здобула Анастасія Розгон, «Міс посмішка» стала Вікторія Палінчак, «Міс привабливість» – Ангеліна Немеш. Учасниця Діана Гук стала «Міс шарм», Анна Савицька «Міс екстравагантність», на «Міс елегантність» титулували Ольгу Чолинець, «Міс глядацьких симпатій» зал обрав Ангеліну Немеш.

Першою й другою віце-міс стали Ольга Чолинець та Єлизавета Бойчук відповідно. Титул найвродливішої дівчини юридичного факультету здобула Тетяна Пукман.

Продовжили святкування вечіркою в одному з нічних клубів Ужгорода.

Олександра Костьо для Медіацентру УжНУ,
фото Вікторії Кенідри
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.