Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Триває друга сесія вступу до магістратури на різні спеціальності

Прийом документів – з 5 до 26 серпня

0 746
Триває друга сесія вступу до магістратури на різні спеціальності
Триває друга сесія вступу до магістратури на різні спеціальності
Згідно з Правилами прийому до Ужгородського національного університету, з 5 до 26 серпня триває друга сесія прийому документів від вступників на основі диплома бакалавра для здобуття ступеня магістра та освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста на денну й заочну форми навчання.

За повідомленням голів відбіркових комісій різних структурних підрозділів, після першої сесії ще є вакантні місця для зарахування за різними освітніми ступенями та ОКР. На які спеціальності – можна дізнатися 12 серпня на офіційному сайті університету після оприлюднення наказів на зарахування абітурієнтів, що вступали у першу сесію.

Подати заяви можна тільки в паперовій формі у приймальній комісії університету за адресою: м. Ужгород, вул. Університетська, 14, кімн. 228.

З 27 серпня відбуватимуться письмові вступні випробування (фахове та з іноземної мови). При перехресному вступі для абітурієнтів передбачене також додаткове вступне випробування у формі співбесіди.

Аудиторний розклад консультацій та вступних випробувань невдовзі оприлюднять на стендах приймальної комісії та на сайті ДВНЗ «УжНУ». Консультації відбуватимуться у робочий день напередодні вступного випробування о 16.30.

Початок реєстрації вступників на вступне випробування – о 9.00. При собі потрібно мати паспорт або інший документ з фотографією, що посвідчує особу. Початок екзаменів – о 9.30.

Іванка Когутич
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.