Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

У краї побільшало дипломованих фахівців-туризмознавців

Цього року виш за спеціальністю «Туризм» закінчило 69 студентів, «червоні» дипломи дісталися шістьом найбільш наполегливим представникам бакалавратури

0 150
Чотири роки виснажливої, проте неймовірно захопливої праці принесли свої плоди і фахівцям з туризму. 10 липня в зеленому корпусі УжНУ заслужені дипломи бакалавра отримали студенти денної та заочної форми навчання факультету туризму та МК.

У краї побільшало дипломованих фахівців-туризмознавцівУрочисту частину традиційно розпочали з виконання Державного гімну України, після чого заступник декана з виховної роботи, доцент кафедри Надія Чир звернулася до присутніх зі щирими словами, які зачепили не тільки новоспечених бакалаврів, а й рідних та друзів: «Ми розпочинаємо свято, в якому переплелися радість і смуток, спогади і мрії. Попереду у вас незвідана далина, позаду – вже протоптана стежка до університетського порогу. Тепер на вашому шляху буле чимало зупинок, проте, хоч де б ви зупинялися, по якому б туристичному маршруту ішли, спогади про рідний факультет неодмінно освічуватимуть вам дорогу. Тут ми пережили стільки яскравих і неповторних моментів. Саме ви представляли наш факультет на Всеукраїнській олімпіаді з туризму, брали участь в наукових конференціях, ваш курс став переможцем Кубка декана з міні-футболу, саме ваш боґрач виборов перемогу в номінації «Найсмачніший», разом із вами ми подорожували різними куточками Ужгорода, Закарпаття, всієї України та за кордоном. Тому нехай ці спогади гріють душу в найважчі моменти».

У краї побільшало дипломованих фахівців-туризмознавцівПісля перегляду короткого відео, підготованого спеціально до цього знаменного дня, до колишніх студентів звернулася наставниця всіх фахівців цієї сфери декан факультету туризму та МК, доцент Наталія Габчак:

– Важко уявити, але навіть я сьогодні не хвилююся. Погода відповідає нашому нинішньому настрою: то сонце, то дощ. З одного боку, ви всі раді, щасливі, але з іншого – всі відчувають сум, адже прийшов час прощатися. Туризм – це перспектива, особливо коли є багаж знань. Я вірю, що за короткий відрізок часу вам вдасться знайти застосування диплому, знайти гідну роботу, побудувати своє сімейне щастя. Всі ваші здобутки обов’язково стануть в пригоді у майбутньому, а дружба університетська та студентські роки залишаться у вашій пам’яті як найяскравіші спогади. Пам’ятайте, двері нашого факультету завжди відчинені для вас!

Як відомо, студенти цього підрозділу беруть активну участь в університетському житті, долучаючись до конкурсів, змагань, інших публічних заходів, тож Наталія Габчак та її колега Андрій Мельник нагородили молодь почесними грамотами «За високі показники у навчанні, за ініціативність, наполегливість у досягнені поставлених цілей» та «За високі досягнення в спортивно-масовій роботі».

У краї побільшало дипломованих фахівців-туризмознавцівВарто відзначити, що привітати випускників, окрім безпосередньо викладачів факультету, прийшли і проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Король та заступник міського голови Василь Гомонай. Жартома пригадавши університетські роки та навіть трохи обговоривши можливі переваги й недоліки життя студента, дійшли до висновку, що в житті варто бути реалістами, бути готовими до підводних каменів і гідно витримувати будь-які випробовування долі.

Та важко всидіти, коли розумієш, що за хвилину отримаєш те, про що мріяв змалечку, – диплом. Цього року виш за спеціальністю «Туризм» закінчило 69 студентів, які в майбутньому матимуть можливість продовжити навчання в магістратурі й здобути кваліфікацію туризмознавця. «Червоні» дипломи дісталися 6 найбільш наполегливим представникам бакалавратури.

У краї побільшало дипломованих фахівців-туризмознавцівЗвичайно, не обійшлося й без подяки від імені всіх випускників власне викладачам, які протягом багатьох років прищеплювали бажання пізнавати світ, любити навчання й бачити навіть у хмарні дні промінці сонця. Насамкінець вже колишні студенти подарували улюбленому підрозділу мультимедійний проектор.

Вікторія Кенідра
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.