Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Учні Ужгородського наукового ліцею мали екскурсію до криміналістичного класу УжНУ

Край завіси над юриспруденцією для школярів підняв доктор юридичних наук, професор кафедри кримінального права та процесу Василь Копча

0 102

Учні Ужгородського наукового ліцею мали екскурсію до криміналістичного класу УжНУ

Старша школа – слушний час для обрання майбутньої кар’єри та ознайомлення з нею. У здобувачів освіти Ужгородського наукового ліцею є чимало можливостей поринути у світ різноманітних спеціальностей в галузі правничої науки. Цього разу для учнів 10–А класу влаштували екскурсію до криміналістичного класу на базі юридичного факультету УжНУ

Підняв край завіси над юриспруденцією для школярів доктор юридичних наук, професор кафедри кримінального права та процесу Василь Копча. Під час зустрічі учні дізналися про види зброї, процеси карного розшуку й затримання порушників, які скоюють різного роду правопорушення, деякі статистичні дані про злочинність, актуальність юридичної спеціальності та багато іншого.

Також Василь Васильович поділився своїм практичним досвідом роботи в правоохоронних органах, розповів цікаві історії зі служби.

Школярі ставили різноманітні актуальні питання викладачеві, чим пожвавлювали спілкування й підтримували дружну атмосферу.

У криміналістичному кабінеті старшокласники побачили багато цікавих речей: від газових балончиків і макетів гладкоцівкової та холодної зброї до різноманітних досліджень з вилучення МП слідів пальців рук, ніг та інших речових доказів.

Учні Ужгородського наукового ліцею мали екскурсію до криміналістичного класу УжНУПісля зустрічі учні залишилися задоволеними й зацікавленими відносно новою для них наукою – криміналістикою.

Софія Заплатинська,
учениця 10–А класу Ужгородського наукового ліцею
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.