Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентам факультету інформаційних технологій прочитали лекції представники ІТ-компаній Sigma Software та Nordcurrent-Dnipro

Висловлюємо щиру подяку спікерам Ользі та Мирославі Осередчук і Євгену Мотурнаку, які активно допомагають у фаховому зростанні наших студентів!

0 243
Нещодавно студенти факультету інформаційних технологій мали змогу послухати лекції від Ольги та Мирослави Осередчук (Sigma Software) та Євгена Мотурнака (Nordcurrent-Dnipro).
Виступають Мирослава та Ольга Осередчуки
Виступають Мирослава та Ольга Осередчук

Ольга та Мирослава Осередчук спеціально для цього приїхали зі Львова. Зустріч наживо влаштували в конференц-залі зеленого корпусу Ужгородського університету. Також вони привезли з собою призи для кращих команд нашого закладу, які потраплять до 3-го етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування. Ольга та Мирослава багато говорили про розвиток ІТ-галузі в Україні, розказали про перспективи роботи в ІТ-компанії Sigma Software та щедро ділилися інформацією про курси, які функціонують в Sigma Software University.

Лекція Євгена Мотурнака
Лекція Євгена Мотурнака

Наостанок розіграли вікторину, де троє переможців отримали футболки від їхньої ІТ-компанії. Також нагородили спеціальним презентом завідувача кафедри інформаційних управляючих систем і технологій, професора Олександра Міцу за активну співпрацю та внесок у розвиток ІТ-навчання.

Головний програміст ІТ-компанії Nordcurrent-Dnipro Євген Мотурнак провів заняття в режимі онлайн. Докладно розповів про розвиток напрямку GameDev в Україні, а також про особливості роботи в їхній ІТ-компанії. До слова, сам пройшов чималий шлях по педагогічній стезі, вигравав конкурси від вітчизняного «Вчитель року з інформатики» до міжнародних, організованих ІТ-компанією MicroSoft у Лондоні. Заслужений учитель України, автор десятка задач на турнір юних інформатиків, поет, організатор школи танців та ін. торкнувся різних тем, які порушували слухачі на зустрічі.

Факультет інформаційних технологій висловлює подяку всім спікерам, які активно допомагають у фаховому зростанні студентів!

За інформацією факультету інформаційних технологій УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.