Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

УжНУ підписав угоду про співпрацю із Закарпатським науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України

Основним чинником укладання договору є залучення студентів-правників для набуття практичних навичок через узагальнення теоретичних знань, здобутих на заняттях в університеті

0 280
20 вересня ректор Ужгородського національного університету Володимир Смоланка підписав перспективну угоду із Закарпатським науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України.
Павло Конч, Олександр Рогач, Володимир Смоланка та Олександр Попельський
Павло Конч, Олександр Рогач, Володимир Смоланка та Олександр Попельський

На зустрічі також були присутні проректор з науково-педагогічної роботи Олександр Рогач, викладач кафедри цивільного права та процесу, юрисконсульт Закарпатського НДЕКЦ МВС Павло Конч, директор Закарпатського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Олександр Попельський.

Олександр Попельський
Олександр Попельський

Основним чинником укладання договору є залучення студентів для набуття практичних навичок через узагальнення теоретичних знань, здобутих на заняттях в університеті. Як відзначив Олександр Попельський, насамперед така співпраця буде корисною для студентів через те, що вони наочно спостерігатимуть, як проводяться експертизи з дослідження матеріалів, речовин та виробів, трасологічні експертизи, в тому числі дактилоскопічні, та багато інших досліджень за різними видами судової експертизи, які, безумовно, викликають зацікавленість студентів та спонукають їх до більш наполегливого навчання та роздумів щодо майбутньої професії.

УжНУ підписав угоду про співпрацю із Закарпатським науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС УкраїниЗагалом, Закарпатський НДЕКЦ МВС займається судовими експертизами різних видів, опанувавши 32 експертні спеціальності, та постійно працюючи над здобуттям нових. Для працівників центру така співпраця теж нестиме позитив, оскільки з’являться нові можливості для розширення наукової діяльності, обміну передовим досвідом, знайомства з провідними вітчизняними фахівцями та опублікування спільних наукових здобутків.

Насамкінець думки присутніх зійшлися на тому, що це буде корисний досвід для обох сторін і результативна співпраця.

Вікторія Кенідра
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.