Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Економісти УжНУ відсвяткували День першокурсника разом із відзначенням професійного дня

Найбажанішу нагороду вечора – корону найвродливішої студентки факультету – здобула Еліна Петах

0 346
Осінь – романтичний час для студентства, незважаючи на навчання й роботу. І вже на завершення золотої пори, в останні дні листопада, найчарівніші дівчата економічного факультету поринули в чарівний і неповторний світ краси, елегантності, витонченості, захопивши з собою всіх присутніх на цьому феєричному святі.

Економісти УжНУ відсвяткували День першокурсника разом із відзначенням професійного дня

Віталій Сержанов
Віталій Сержанов

День економіста вже традиційно відзначають одночасно з Днем першокурсника у форматі «Міс економічного факультету».

Ведучий свята Валерій Костинський з перших хвилин запалив зал, запевнивши кожного, що буде щось драйвове і круте.

Відтак з не менш позитивним настроєм звернувся до присутніх декан економічного факультету Віталій Сержанов: «Насамперед хочу привітати всіх нас з Днем економіста. Я дякую учасникам цього прекрасного дійства, спонсорам. Сьогодні у присутніх буде можливість побачити, що наші студенти не тільки розумні, а й талановиті, вони вміють не тільки швидко рахувати, а й вправно ставити сценки, жартувати, співати.

Присутніх вітає Олександр Білак
Присутніх вітає Олександр Білак

Усім відомо, що на економічному факультеті навчаються найгарніші студентки. Дівчатам бажаю натхнення, впевненості в собі, а кожному з вас – добре відпочити, незабутньо провести час, відчути побільше позитивних емоцій».

Економісти УжНУ відсвяткували День першокурсника разом із відзначенням професійного дняНаступний день Віталій Вікторович ознаменував вихідним, проте з відпрацюванням сьомого грудня. Проте під час привітання заступник міського голови Олександр Білак, окрім традиційних приємних слів, відзначив, що 7 грудня – субота, яка є офіційним вихідним в Ужгороді, тому відпрацювання не буде ☺.

Після вітальних слів, представлення журі та спонсорів, без яких свята не відбулося б, розпочався перший вихід дівчат «Представлення» – глядачі мали нагоду познайомитися з красунями візуально й почути їхні історії.

Перед наступним виходом вродливиць сцену підкорювали запальними танцями учні студії сучасного танцю «Бліц», а вихованці арт-студії «НЕБО» подарували танець і пісню «Прірва» у виконанні Тетяни Леготай; заливний сміх у залі викликала КВН команда «Ва-банк».

Далі дівчата з’явилися на сцені у дизайнерських сукнях Оксани Секереш. Одразу після цього виходу учасниці конкурсу доводили, що вони поєднують у собі красу і розум. Валерій Костинський проаналізував завчасно сторінки в Instagram і підготував цікаві питання. Саме тому дівчата давали поради декану, жартували, перевіряли свої математичні знання.

Економісти УжНУ відсвяткували День першокурсника разом із відзначенням професійного дняДовели, що кмітливість – визначна риса кожної з учасниць, тому можна готуватися до наступної появи на сцені.

Двічі зал радів виходам дівчат з Ужгородського інституту культури і мистецтв та Школи східного танцю «Медіна», тішився з пісенних талантів Олександри Тегзи, Антоніни Лукач із арт-студії «НЕБО», Валерії Поп – першокурсниці економічного факультету.

Забувши про все, присутні в залі спостерігали за виходом учасниць у купальниках.

Економісти УжНУ відсвяткували День першокурсника разом із відзначенням професійного дняГумористичне відео презентувала Студії абсурду «Михалич», ще одна команда економістів «Пилорама» додала позитивних емоцій авдиторії.

Відтак відбувся цікавий конкурс для викладачів: Віталій Герзанич, Олександр Молнар, Володимир Андришин та Віталій Сержанов придумовували слова на певну букву, аби сформулювалися речення («Робот з роботом робить на роботі», «Бублик з баламутом на БАМі бавлять», «Діма з Дариною на дереві двіжують»). Переміг Віталій Герзанич, за що дістав у подарунок фотосесію.

Нарешті на сцені з’явилися дівчата у вечірніх сукнях – зал спостерігав затамувавши подих.

Економісти УжНУ відсвяткували День першокурсника разом із відзначенням професійного дняХвилюючий момент настав: оголошення номінацій. Отож «Міс усмішка» – №3 Олександра Микуланинець, «Міс інтелект» – №2 Еліна Петах, «Міс шарм» – №5 Емма Рендзей, «Міс грація – №1 Таїсія Сакаль, «Міс дружність» – №6 Евеліна Решко, «Міс артистизм» – №7 Галина Ільницька, «Міс ніжність» – №4 Евеліна Шелемончак, «Міс глядацьких симпатій» стала учасниця №1 Таїсія Сакаль, а нову номінацію від AmigoTravel «Міс сонячність» здобула №7 Галина Ільницька.

І та ІІ віцеміс стали Олександра Микуланинець та Галина Ільницька відповідно.

Найбажанішу нагороду вечора – корону найвродливішої студенти – здобула Еліна Петах!

Вікторія Кенідра,
фото Степана Кухара
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.