Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

В УжНУ відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Навколишнє середовище для майбутнього через наукову освіту»

0 447
Днями біологічний факультет УжНУ спільно з університетом ім. Павла Йозефа Шафарика в Кошицях (Словаччина) провели Міжнародну науково-практичну конференцію в рамках проєкту «Environment For the Future by Scientific Education», що реалізується в рамках спільної операційної програми Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014–2020 та фінансується ЄС. До участі у форумі зголосилося понад 100 науковців з України, Словаччини, Румунії, Польщі, Угорщини, Португалії, Туреччини.

В УжНУ відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Навколишнє середовище для майбутнього через наукову освіту»На відкритті конференції науковців привітали проректорка з науково-педагогічної роботи Мирослава Лендьел та деканеса біологічного факультету Ярослава Гасинець.

Під час роботи конференції учасники виголосили близько 80 доповідей. Робота проходила в п’яти секціях: «Місце та роль екологічної освіти у формуванні свідомої молоді»; «Проблеми забруднення водних екосистем»; «Екологічні проблеми сьогодення та шляхи їх вирішення»; «Флора і фауна водних та навколоводних систем»; «Мікробіота і біотопи водних екосистем».

В УжНУ відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Навколишнє середовище для майбутнього через наукову освіту»Такі заходи важливі для обговорення проблем освіти, обміну досвідом і цікавими ідеями, що сприяє популяризації екологічних знань та екологічної свідомості молоді, підвищенню якості підготовки здобувачів освіти.

За інформацією біологічного факультету УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.