Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На факультеті інформаційних технологій відбулася онлайн-зустріч з представниками компанії «Avenga»

Ішлося про розвиток так званих «soft skills», а також навичок, що потрібні для продуктивної роботи в команді й запобігання конфліктним ситуаціям

0 108

На факультеті інформаційних технологій відбулася онлайн-зустріч з представниками компанії «Avenga»

Факультет інформаційних технологій УжНУ часто організовує цікаві та змістовні лекції, тренінги й вебінари для своїх студентів. 6 червня відбулася онлайн-зустріч магістрантів спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології» з топменеджером компанії «Аvenga» та сертифікованим Scrum майстром першого рівня Віталієм Рогозою.

«Avenga» – глобальна платформа ІТ-консалтингу йНа факультеті інформаційних технологій відбулася онлайн-зустріч з представниками компанії «Avenga» інжинірингу. У компанії працює понад 4000 експертів з різних куточків світу, зокрема з Європи, Азії, Північної та Південної Америки. Це технологічно-агностична ІТ-компанія, яка підвищує цінність у фармацевтиці та науках про життя, страхуванні та автомобільній промисловості. У «Avenga Україна» працює понад 1500 фахівців з різних куточків України, зокрема у Києві, Львові, Луцьку, Івано-Франківську та інших міст.

Щоб бути висококваліфікованим спеціалістом, окрім профільної освіти, необхідно мати досвід роботи у своїй сфері та вміти працювати в команді. Саме розвиток так званих «soft skills» був темою зустрічі, яка відбулася у форматі розмови.

Під час спілкування Віталій Рогоза розповів про поняття Scrum-команди та фасилітації, роботу Scrum-майстра та стейкхолдера, а також про навички, які необхідні для продуктивної роботи в команді й для уникнення конфліктних ситуацій.

Зустріч була наповнена запитаннями від студентів, що свідчило про їхню зацікавленість темою щодо розвитку «мʼяких» навичок.

За інформацією кафедри інформатики та фізико-математичних дисциплін УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.