Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Від теорії через практику – крок до працевлаштування

4-курсники факультету МЕВ разом із доценткою Мариною Король мали заняття в Credit Agricole Bank

0 142

Від теорії через практику – крок до працевлаштування

2 квітня у рамках вивчення предмету «Кредит і банківська справа» студенти 4-го курсу факультету МЕВ разом із доценткою Мариною Король мали нагоду відвідати сучасну універсальну та найстаршу іноземну банківську установу в Україні Credit Agricole Bank, власником якого є одна з найбільших фінансових груп світу.

Заняття відбулося у Регіональному відділенні в м.Ужгороді, яке провела керівниця відділення Мирослава Карпенко. Вона розповіла про структуру й послуги банку, про нововведення у валютних операціях, про переваги, якими користуються клієнти Credit Agricole Bank.

Від теорії через практику – крок до працевлаштуванняАтмосфера буда невимушена, доброзичлива і разом тим ділова. Завершивши перед цим вивчення теоретичної частини предмета «Кредит і банківська справа», студенти змогли з’ясувати для себе і нюанси практичної роботи банкіра. Питання молоді приємно вразили очільницю відділення, оскільки свідчили про глибоку теоретичну підготовку майбутніх економістів – міжнародників та їх обізнаність із сучасними тенденціями розвитку банківської справи.

Підбиваючи підсумки, пані Мирослава запропонувала студентам подати своє резюме для дальшого працевлаштування саме в установі їхнього банку.

За інформацією доцентки Марини Король
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.