Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Черговий випуск періодичного видання «Геополітика України: історія і сучасність» (1(22) 2019)

0 125

Черговий випуск періодичного видання «Геополітика України: історія і сучасність» (1(22) 2019)

Вийшов друком черговий випуск періодичного видання Навчально-наукового інституту євроінтеграційних досліджень ДВНЗ «УжНУ» – збірник наукових праць «Геополітика України: історія і сучасність» (1(22) 2019).

У збірнику вміщено результати наукових досліджень учених-аналітиків, здобувачів, аспірантів, студентів магістратури з проблем місця і ролі України в сучасному геополітичному просторі, європейської та євроатлантичної інтеграції України, з питань національної безпеки Української держави в контексті Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Особливістю періодичного видання є те, що воно є мультидисциплінарним.

Автори наукових статей – історики, політологи, економісти – з різних сторін висвітлюють і прогнозують перспективи євроінтеграційних устремлінь України. Серед них зокрема – член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук Василь Мікловда, доктори історичних наук Ігор Тодоров та Євгеній Бевзюк, доктор економічних наук Святослав Жуков та ін.

Вміщеним у виданні науковим статтям надано цифровий ідентифікатор DOI. З 2017 року збірник представлено у наукометричних базах даних, репозитаріях та пошукових системах: Index Copernicus (Польща), Google Scholar (США), ResearchBib (Японія), Academic Keys (США).

Матеріали збірника будуть корисними для викладачів, наукових співробітників, студентів і всіх, хто цікавиться питаннями місця і ролі України у геополітичному просторі сучасності.

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.