Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Випускники факультету іноземної філології теж із перепустками у світ професії

Молодь пообіцяла не забувати рідного університету та якнайшвидше випробувати здобуті знання на практиці

0 265

Випускники факультету іноземної філології теж із перепустками у світ професії

10 липня у залі ректорату УжНУ відбулося вручення дипломів студентам факультету іноземної філології. Документ про вищу освіту отримали понад 100 випускників.
Випускники факультету іноземної філології теж із перепустками у світ професії
Михайло Рошко з випускницею

Урочиста частина розпочалася зі вступного слова декана Михайла Рошка, який привітав новоспечених бакалаврів: «Сьогодні ви заслужено отримали свої дипломи. Тепер ви більш впевнені й загартовані, а навчання на факультеті стало невід’ємною частинкою вашої історії. Саме ви є тим добрим урожаєм, який ми, викладачі, змогли виростити. Сучасний світ потребує таких фахівців, що пройшли серйозний шлях до здобуття мети. Тому хочу побажати вам, щоб ви любили навколишній світ і справу, якою займаєтеся».

До привітань приєдналися також завідувачі кафедр англійської, німецької філологій, французької мови та зарубіжної літератури. Викладачі побажали своїм вихованцям успіхів у нових звершеннях і підсумували сказане мовами, які викладають.

Випускники факультету іноземної філології теж із перепустками у світ професіїЧетвертокурсники Наталія Перегиня та Леанна Мотичка звернулися до всіх, хто підтримував студентів, вірив у їхні сили. Дівчата подякували викладацькому складу за те, що щедро ділилися знаннями й закарбувалися надовго у серцях. Одна з випускниць Катерина Товт розважила гостей свята чудовим співом.

Після вручення дипломів задоволені студенти традиційно підкинули догори свої конфедератки. Молоді люди пообіцяли не забувати стіни рідного університету та якнайшвидше випробувати свої знання на практиці.

Тетяна Проданець,
першокурсниця відділення журналістики,
фото Роберта Паппа
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.