Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Випускники ФСНу теж ступили на стежку дорослого життя

Ужгородський університет пустив у вільне плавання кваліфікованих фахівців у галузях політології, соціології, психології та соціальної роботи

0 244

Випускники ФСНу теж ступили на стежку дорослого життя

Урочисту мить вручення посвідок про здобуття ступеня бакалавра днями пережили й випускники факультету суспільних наук. Ужгородський університет пустив у вільне плавання кваліфікованих фахівців у галузях політології, соціології, психології та соціальної роботи.
Випускники ФСНу теж ступили на стежку дорослого життя
Юрій Остапець вручає диплом

Викладачі, ще вчорашні студенти й гості заходу зібралися у великій залі ректорату. Розпочали дійство на піднесеній ноті – з Державного гімну. Відтак до винуватців торжества звернувся декан підрозділу Юрій Остапець: «Здавалося, ще зовсім недавно ви хвилювалися, очікуючи результатів зарахування в університет, а тепер із не меншим хвилюванням очікуєте вручення ваших дипломів. Ви навчилися працювати, ставити перед собою цілі та досягати їх. Сьогодні стаєте дипломованими фахівцями й можете успішно використовувати ваші знання на благо нашого краю і держави».

Випускники ФСНу теж ступили на стежку дорослого життя
Почесну місію виконує Мирослава Лендьел

Завітала на свято й проректорка УжНУ з науково-педагогічної роботи Мирослава Лендьел, котра також висловила приємні побажання новоспеченим бакалаврам: «У вас усе попереду! Закінчуєте перший етап дорослого життя – отримуєте перший дорослий диплом. І я переконана, що ви його заслужили своїми роботою, ентузіазмом, наполегливістю, вірністю обраному фаху». Також пані Мирослава зауважила, що є однією з тих, хто вірить у магію чисел, а день вручення дипломів (07.07) містить у собі дві сімки, що є щасливим числом у багатьох календарях. У зв’язку з цим проректорка побажала випускникам ФСНу, аби удача супроводжувала їх протягом усього життя.

Урочисті миті вручення дипломів про здобуття ОКР «Бакалавр» випускникам різних спеціальностей факультету врізноманітнювали й вокальні номери, котрі не залишали байдужими нікого з присутніх у залі.

Медіацентр долучається до вітань випускникам! Нехай здобуті знання розгорнуть перед вами нову яскраву сторінку життя, котра буде сповнена професійних злетів, позитивних моментів і незабутніх вражень!

Катерина Хижняк
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.