Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Юридичний факультет долучився до Програми академічних обмінів ОБСЄ

Основною метою Програми є сприяння професійному, науковому, культурному діалогу та обміну кращими практиками викладання

0 363
Поглибити свої знання з юриспруденції та поспілкуватися з викладачами інших українських вишів у жовтні випала нагода студентам-юристам УжНУ. Разом із тим своїми знаннями зі студентами-правниками інших ВНЗ країни поділився й наш викладач.
Лекцію читає Іван Тітко
Лекцію читає Іван Тітко
Роман Мельник
Роман Мельник

Чотири лекції з адміністративного та кримінального права впродовж жовтня в УжНУ читали доценти кафедри адміністративного права Ірина Бойко та кафедри кримінального права № 1 Олександр Радутний із Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого, завідувач кафедри адміністративного права Роман Мельник із Київського національного університету ім. Т. Шевченка та завідувач кафедри кримінального права та кримінально-правових дисциплін Іван Тітко з Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого.

«Це навчання реалізували у рамках Програми академічних обмінів ОБСЄ. У ній беруть участь викладачі кримінального права і процесу та адміністративного права і процесу з різних університетів України, а також самі університети, які приймають лекторів. Основною метою Програми є сприяння професійному, науковому, культурному діалогу та обміну кращими практиками викладання. У 2019 році до участі в обміні долучилися 10 викладачів із 7 різних правничих шкіл», – розповіла доцент кафедри цивільного права та процесу Марія Менджул.

Юридичний факультет долучився до Програми академічних обмінів ОБСЄРазом із тим доцент кафедри кримінального права та процесу УжНУ Андрій Андрушко прочитав лекції для студентів-юристів КНУ ім. Т. Шевченка та Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого.

Медіацентр УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.