Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Юридичний факультет випустив майже дві сотні магістрів

Декан Ярослав Лазур: «Кожен випуск є унікальним, але об’єднують наших випускників, крім добрих знань та належних умінь, високі моральні цінності»

0 482

Юридичний факультет випустив майже дві сотні магістрів

Напевно, наймасовіший випуск цієї зими відбувся на юрфаку: днями факультет попрощався з майже двомастами магістрами денної та заочної форм навчання.
Олександр Сливка
Олександр Сливка

Першим із вітальним словом виступив перший проректор УжНУ Олександр Сливка, який дякував випускникам за сумлінність у здобутті знань, а також їхнім батькам – за підтримку молодого покоління. «Пам’ятайте, що ви закінчили один із найкращих навчальних закладів країни, який завжди радіє з успіхів своїх випускників. Наші двері завжди залишатимуться відкритими для вас», – відзначив пан проректор.

Декан юридичного факультету Ярослав Лазур наголосив: «Кожен випуск є унікальним, але об’єднують наших випускників, крім добрих знань та належних умінь, високі моральні цінності».

Ярослав Лазур вручає диплом
Ярослав Лазур вручає диплом
Олександр Ярмиш
Олександр Ярмиш

Звернувся до випускників і засновник Наукової школи проблем історії держави і права, історії органів внутрішніх справ, заслужений юрист України Олександр Ярмиш: «Юриспруденції не можна навчитися раз – і на все життя. А в умовах соціального транзиту, у яких перебуває наше суспільство, зміни дуже динамічні. Цей фах вимагатиме від вас щоденного навчання. Пам’ятайте, що закону не треба поклонятися – його треба виконувати. Наше законодавство є суперечливим, воно переживає глибоку кризу, тож треба помічати недоліки і домагатися того, щоб він був правовим і відповідав вимогам суспільства».

Георгій Динис
Георгій Динис

До вітань долучилася й заступниця начальника головного теруправління юстиції з питань державної реєстрації Маріанна Готра: «Бути юристом – це висока честь і велика відповідальність. Майте натхнення, щастя, повагу, терпіння й збережіть ті ідеали, які ви мали при вступі до університету».

Вітання завершив завідувач кафедри міжнародного права Георгій Динис «Ми переживаємо складні часи. Іде війна. Це війна проти держави і народу України. Світова спільнота декларує, що агресором є Російська Федерація. І нині саме міжнародне право є основою вирішення питань завершення війни. Бажаю вам знайти себе у професійній та науковій діяльності, виробити й тримати життєву і професійну позицію в інтересах своєї держави. Слава Україні!»

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.