Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Українсько-угорський навчально-науковий інститут відвідав заступник міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини

Левенте Модьор запевнив, що особисто робитиме все, аби й надалі підтримувати наукову та освітню діяльність інституту в нелегкі для України часи

0 61
Днями із офіційним візитом на Закарпатті перебував заступник міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини Левенте Модьор. Користуючись нагодою, високий гість відвідав й Українсько-угорський навчально-науковий інститут Ужгородського національного університету.

Заступник міністра прочитав присутнім на зустрічі лекцію про угорсько-українські відносини, яку студенти прослухати з великим інтересом, що засвідчила велика кількість запитань.
Українсько-угорський навчально-науковий інститут відвідав заступник міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини
Окрім цього, Левенте Модьор мав зустріч із директором УУННІ Олександром Шпеником. Очільник інституту висловив вдячність уряду Угорщини та особисто пану Модьору за підтримку, яку вони надають студентам і викладачам УУННІ.

Українсько-угорський навчально-науковий інститут відвідав заступник міністра зовнішньої економіки та закордонних справ УгорщиниСвоєю чергою, заступник міністра наголосив, що підтримка угорців за кордоном була і залишається пріоритетом уряду Угорщини. Особисто він робитиме все, щоб і надалі підтримувати наукову та освітню діяльність інституту в нелегкі для України часи.

У зустрічі також узяли участь голова Угорської дипломатичної академії Оршоя Почої-Томашіч, генеральний консул Угорщини в Ужгороді Йожеф Бачкаі та голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко.

Медіацентр УжНУ – за інформацією УУННІ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.