Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Зі студентами ФІТ ділився досвідом Software Engineer та ІТ-бізнесмен Олександр Стойкович

Спілкування з успішним випускником факультету інформаційних технологій УжНУ особливо цінне в практичному сенсі, адже допомагає створити реальну картину того, що молодь може очікувати від своєї кар'єри в обраній сфері

0 126

Зі студентами ФІТ ділився досвідом Software Engineer та ІТ-бізнесмен Олександр Стойкович

20 червня студенти магістерського рівня освітньої програми «Управління ІТ-проєктами» спеціальності «Інформаційні системи та технології» УжНУ мали можливість поспілкуватися з Олександром Стойковичем.

Зустріч, яка відбулася в онлайн-форматі, стала особливо цінною для студентів, адже Олександр – випускник ФІТ. Нині він успішно працює як Software Engineer, є власником власного ІТ-бізнесу. Це вже не перша зустріч студентів-айтівців з Олександром. На попередній відкритій лекції він розповів про «Сучасний погляд на ІТ-сферу».

Під час зустрічі Олександр Стойкович розповів проЗі студентами ФІТ ділився досвідом Software Engineer та ІТ-бізнесмен Олександр Стойкович свої професійні досягнення й досвід роботи в сфері інформаційних технологій. Він поділився історіями успіху, окреслив перешкоди, з якими стикався на своєму шляху, а також дав молоді корисні поради.

Студенти ставили Олександрові багато запитань про вимоги до програмістів на міжнародному ринку, складнощі управління ІТ-проєктами, технологічні тренди й розвиток ІТ-індустрії загалом. Відповіді гостя особливо цінні в практичному сенсі, адже допомагають створити реальну картину того, що студенти можуть очікувати від своєї кар’єри у сфері, яку обрали.

Зустрічі з випускниками, які досягли успіху на своєму професійному полі, мають велике значення для студентів. Вони не тільки розширюють їхній кругозір, а й надихають на саморозвиток, досягнення нових висот. Знання і досвід, якими діляться випускники факультету, стають цінною опорою для молодого покоління, допомагають успішно реалізуватися в ІТ-сфері.

Медіацентр УжНУ – за інформацією кафедри інформатики та фізико-математичних дисциплін
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.