Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Змінили піжами на мантії: після дистанційного навчання магістри-біологи – з дипломами

Привітати випускників спеціальностей «Біологія», «Середня освіта (біологія та здоров’я людини)» й «Садівництво та виноградарство» зібралося керівництво факультету, викладачі та близькі вже ексстудентів

0 501

Змінили піжами на мантії: після дистанційного навчання магістри-біологи – з дипломами

Вони не мали урочистого вручення дипломів бакалавра через карантин, а навчання в магістратурі минало в дистанційному форматі. І врешті 27 січня понад 60 магістрів біологічного факультету отримали свої перепустки у дорослий світ.

Змінили піжами на мантії: після дистанційного навчання магістри-біологи – з дипломамиПривітати випускників спеціальностей «Біологія», «Середня освіта (біологія та здоров’я людини)» й «Садівництво та виноградарство» зібралося керівництво факультету, викладачі й близькі.

Ярослава Гасинець
Ярослава Гасинець

Деканеса факультету Ярослава Гасинець звернулася до випускників першою: «Сьогодні вже можу назвати вас колегами. Недавно на першій лекції я розповідала про факультет, а сьогодні це вже спогади: перша лекція, перша ніч у гуртожитку, перша сесія, практики в Колочаві та спільні боґрачі. Ваш курс мені запам’ятається КВН-никами та найменшою кількістю хлопців. Сьогодні ви визріли як науковці. Я ще не пам’ятаю, щоб одразу чотирьох випускників хотіли взяти в аспірантуру на кафедрі ботаніки. Коли ви прийшли на факультет, ми ставили перед собою мету навчити вас думати. Багато інформації легко можна знайти, але проаналізувати її може освічена людина. Мислячими людьми складно маніпулювати. Випускник університету — це майбутнє держави. Тож будьте гідними випускниками й світлим майбутнім».

Завідувачка кафедри ботаніки Любов Фельбаба-Клушина підмітила, що в студентські роки нас оточують однодумці й побажала зберегти та пронести студентську дружбу через усе життя.

Володимир Корецький
Володимир Корецький

«Хоч ви й мало були в аудиторіях останніми роками, та встигли відчути те буремне студентське життя, — зауважив завідувач кафедри плодоовочівництва та виноградарства Віталій Симочко. — Сьогодні ви змінили піжами на мантії й отримуєте дипломи. Закінчення якогось шляху — це завжди початок чогось нового. Тож творіть його».

До вітань долучилися також завідувач кафедри генетики, фізіології рослин та мікробіології Михайло Вакерич та завідувач кафедри ентомології та збереження біорізноманіття Владислав Мірутенко.

Відтак факультетська команда КВН жартувала про вакцину від біологів й те, чому агрономи приїздять на побачення на тракторі.

Випускник факультету Володимир Корецький підсумував: «Ну що, любі друзі? Всьо. Насправді не всьо — у нас попереду ціле життя».

Ксенія Шокіна,
фото надані біологічним факультетом
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.