Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Професор УжНУ й гуморист-«нотарь»☺ творять із «Рурою» привабливий імідж України в Македонії

Наша делегація презентувала українську гастрономічну, музичну, традиційну культуру

0 192

Шандор
Наша делегація презентувала українську гастрономічну, музичну, традиційну культуру

На запрошення дипломатичного корпусу нашої держави в Республіці Македонія 2–4 грудня в Скоп’є перебуває українська делегація, у складі якої – професор УжНУ Федір Шандор, відомий закарпатський гуморист, бізнесмен, громадсько-політичний діяч, випускник філфаку Ужгородського університету Павло Чучка-молодший, а також члени музичного гурту «Рура».

На українській вечері дипломатичним представникам усіх країн у Македонії наших посланців представив перший секретар вітчизняного Посольства у Скоп’є Ростислав Палагусинець, який, власне, й організував поїздку.

Професор УжНУ й гуморист-«нотарь»☺ творять із «Рурою» привабливий імідж України в Македонії

Федір Шандор

У рамках днів України в Македонії наша делегація презентувала українську гастрономічну, музичну, традиційну культуру для понад двох сотень присутніх в одному з найкращих у Македонії гастрономічних закладів «Форца».

Крім того, наші представники виступили з низкою інтерв’ю на центральному телебаченні двомільйонної держави на Балканах, у якій про Україну – досі мінімум привабливої інформації.

Професор Федір Шандор також уклав попередню домовленість щодо підписання договору про співпрацю очолюваної ним кафедри соціології та соціальної роботи УжНУ з кафедрою соціології Університету ім.Кирила і Мефодія в Скоп’є, а також угоди з муніципалітетами двох міст Македонії щодо побратимства із закарпатськими містечками.

За інформацією Федора Шандора –
спеціально для Медіацентру УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.