Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Свою «16 весну» Василь Теремко представив коледжанам УжНУ

Молодь мала змогу взяти для себе багато пізнавального, а викладачі – поспілкуватися на цікаві теми з неординарною людиною

0 281
Днями природничо-гуманітарний коледж УжНУ відвідав відомий український видавець, педагог, журналіст, медіапродюсер Василь Теремко, котрий представив юним юристам підрозділу свою нову книгу «16 весна».
Свою «16 весну» Василь Теремко представив коледжанам УжНУ
Василь Теремко спілкується зі студентами

Розпочав своє спілкування зі студентами пан Василь зізнанням у щирій любові до Закарпаття, адже добре знає культуру нашого регіону. Повідав і про знайомство із закарпатським письменником, драматургом, сценаристом Дмитром Кешелею, твори якого надзвичайно подобаються журналісту.

Свою «16 весну» Василь Теремко представив коледжанам УжНУВідтак розмова зайшла, власне, про книгу «16 весна», назва якої, як каже автор, символізує переломний період у кожної людини, котрий асоціюється з початковим етапом дорослого пізнання життя. Василь Іванович розповів про головних героїв повісті, їх юнацьку закоханість, різнотипність характерів, пізнавання в собі чогось дивного.

Цікаво було почути роздуми справжнього цінителя слова про структуру тексту. Пан Василь, відповідаючи на питання студентів, пояснив, яку роль відіграє в творі заголовок, що несе в собі перше речення.

Поділився Василь Теремко і спогадами про свій перший вірш.

Без сумніву, молодь коледжу взяла для себе багато корисного, а викладачі мали змогу поспілкуватися на цікаві теми з неординарною людиною.

Марія Шелельо
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.