Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Природничо-гуманітарний коледж підписав угоду про співпрацю з компанією «Jabil»

Співробітництво передбачає не лише участь підприємства у навчальному процесі, а й створення робочих місць для випускників

0 139
Днями студенти Природничо-гуманітарного коледжу та інженерно-технічного факультету відвідали єдиний в Україні завод одного з провідних світових контрактних виробників електроніки «Jabil» –  «Jabil Uzhgorod». Разом з  молоддю побували на підприємстві директор ПГК Володимир Росоха та декан ІТФу Іван Туряниця.
Володимир Росоха та Іван Туряниця з представниками заводу «Jabil»
Володимир Росоха та Іван Туряниця з представниками заводу «Jabil»

Студенти ознайомилися з історією компанії, основними напрямками роботи та специфікою управління процесами планування, закупівлі матеріалів та комплектуючих, а найголовніше – з підходом до роботи із замовниками. Коледжани були активними і допитливими. Чимало запитань студентів стосувалися кадрової політики підприємства, адже багато випускників коледжу мають змогу побудувати успішну кар’єру саме в «Jabil».

Під час відвідин компанії було укладено договір про співробітництво. Обговорили і питання відкриття спеціальності «Автоматизація комп’ютерно-інтегрованих технологій». Таким чином, дирекція навчального закладу заручилася повною підтримкою керівництва заводу, зокрема, у створенні з ним робочих місць для наших випускників (така спеціальність є на інженерно-технічному факультеті, що дозволить продовжити навчання).

Природничо-гуманітарний коледж підписав угоду про співпрацю з компанією «Jabil»Наразі завод готовий приймати і теперішніх випускників коледжу таких спеціальностей, як «Інженерія програмного забезпечення», «Фінанси банківська справа та страхування», «Облік та оподаткування».

Таким чином, Природничо-гуманітарний коледж ДВНЗ «УжНУ» заклав фундамент нового підходу, що полягає у співробітництві навчального закладу та роботодавця. Оскільки ринок праці вимагає нових підходів до підготовки спеціалістів, навчальний заклад напрацьовує зв’язки з підприємствами, котрі не тільки готові брати студентів на роботу, а й навчати їх, долучитися безпосередньо до навчального процесу шляхом організації навчальної і практичної підготовки як важливої складової формування професійних умінь майбутніх фахівців.

За інформацією Природничо-гуманітарного коледжу УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.