Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На факультеті МЕВ відкрили оновлене панно підрозділу

Тепер, окрім головного логотипу, стіну коридору прикрашають дві емблеми у формі земних куль з прапорами всіх країн світу

0 286
Напередодні Дня святого Миколая на факультеті міжнародних економічних відносин офіційно відкрили оновлене факультетське панно.

На факультеті МЕВ відкрили оновлене панно підрозділуТепер, окрім головного логотипу, стіну коридору прикрашають дві емблеми в одному стилі з символом факультету: земні кулі з прапорами всіх країн світу. Зображення символізують спеціальності «Прикладна лінгвістика» та «Міжнародні економічні відносини». Кожна емблема має свою цитату – авторства прикладного лінгвіста Гая Кука та 35-го президента США Джона Фітцджеральда Кеннеді.

Ярослав Білин
Ярослав Білин

Емблеми обирали колективно групою викладачів. Перемогла ідея Вікторії Машкари-Чокнадій. А цитати запропонували заступниця декана Олена Табанюхова та ст. викладачка Мар’яна Федишин.

Задум креативного оформлення візитівки факультету належить студенту-заочнику Ярославу Білину.

Андрій Гливка
Андрій Гливка

Розпочали відкриття із вітальних слів декана підрозділу Миколи Палінчака: «Факультет теж має подарунок до свята. І дуже приємно, що до нього причетний наш студент. Мені здається, що ідея Ярослава втілена адекватно, все вийшло гарно, і великою мірою завдяки тому, що долучився весь факультет. Ми разом обирали стилістику малюнків і цитати до них. Хочу подякувати спонсору й художнику, які доклали до здійснення задумів свої зусилля і талант».

Відтак до слова запросили мецената й ініціатора створення емблем Ярослава Білина. «Хоч і не надто довго тут навчаюся, та, перебуваючи на факультеті, не раз ловив себе на думці, що хотів би бачити більш привабливий інтер’єр. Під час спілкування з деканом ми зійшлися на тому, що стіну варто якось яскравіше оформити. Нині я дуже вдячний своєму колезі-художнику Андрію Гливці за якісну працю», – ділиться Ярослав.

На факультеті МЕВ відкрили оновлене панно підрозділуЯк відзначає пан Андрій, художнику завжди приємно створити те, що тривалий час тішитиме око багатьох. На малювання емблем за ескізами знадобився орієнтовно тиждень. Головне, чого намагався досягти, – дотримання одного стилю з логотипом підрозділу, котрий з’явився тут раніше.

Олександра Костьо
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.