Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На факультеті історії та МВ говорили про булінг

Молодь було поінформовано про причини та наслідки негативного соціального явища, а також про шляхи боротьби з ним

0 90
Ю. Копинець
Ю. Копинець
Булінг – відносно новий термін для пересічного громадянина, проте з явищем, яке це слово позначає, більшість із нас стикалася в дитинстві. Під булінгом мають на увазі агресивну поведінку щодо окремої особи або групи з метою приниження, домінування, фізичного чи психологічного самоствердження.

Булінг може проявлятися як психологічний тиск (образи, приниження, погрози, ігнорування тощо) та фізичні знущання (удари, поштовхи, принизливий фізичний контакт, побиття та інше). Нерідко фізичний і психологічний тиск поєднуються.

Від булінгу страждають і агресори, і жертви. Всі вони переживають емоційні проблеми, не вміють будувати стосунків, мають проблеми психо-емоційного розвитку. Вони потребують підтримки дорослих, які б допомогли розвинути здорові взаємини з людьми не лише в школі, а й протягом усього їх життя.

На факультеті історії та МВ говорили про булінгФакультет історії та міжнародних відносин УжНУ долучився до інформаційної кампанії з протидії цьому негативному соціальному явищу. Так, у рамках виконання розпорядження №30-Р «Щодо проведення виховних заходів з протидії булінгу та профілактики правопорушень в університеті» для студентів другого курсу спеціальності «Міжнародні відносини» ст. викладач кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій Ю. Ю. Копинець провів лекцію-дискусію «Чи існує булінг в університеті?». Молодь було поінформовано про причини та наслідки булінгу як соціального явища, а також про шляхи боротьби з ним.

За інформацією факультету історії та МВ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.