Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Сучасним поглядом на ІТ-сферу та її розвиток з айтівцями УжНУ ділився успішний Software Engineer з Кремнієвої долини

Відкриту лекцію щодо загальних питань ІТ-галузі, перспектив розвитку індустрії, окремих спеціальностей та наукових напрямків ужнівській молоді прочитав випускник ФІТу Олександр Стойкович

0 756
Олександр Стойкович
Олександр Стойкович
Мабуть, усім відомий вислів, що ІТ – це та сфера, у якій потрібно дуже швидко бігти, щоб просто залишатися на місці. Нові технології, підходи, нові мови програмування… Для того, щоб іти в ногу із часом, сучасний айтівець повинен постійно тримати руку на пульсі галузі. Тож колектив факультету інформаційних технологій, крім закладання теоретичної бази для майбутніх програмістів, також організовує зустрічі із представниками бізнесу – практиками, можливими менторами чи навіть роботодавцями.

Днями у конференц-залі зеленого корпусу УжНУ відбулася відкрита лекція на тему «Сучасний погляд на ІТ-сферу». Лектор – Олександр Стойкович – колишній студент ФІТ, працівник Центру інформаційних технологій ДВНЗ «УжНУ», а нині – успішний Software Engineer у Кремнієвій долині (США, Каліфорнія) та власник свого ІТ-бізнесу, знайшов час і можливість поділитися досвідом із майбутніми колегами-айтівцями.

Лекція стосувалася як загальних питань ІТ-сфери, так і дальших перспектив розвитку індустрії, окремих спеціальностей і наукових напрямків. Також важливим аспектом стало обговорення понять правильного бізнес-планування та його ролі в сучасному постіндустріальному та інноваційному світі. Студенти, своєю чергою, мали можливість поставити питання та дістати вичерпні відповіді від одного із провідних фахівців.

Сучасним поглядом на ІТ-сферу та її розвиток з айтівцями УжНУ ділився успішний Software Engineer з Кремнієвої долиниКолектив ФІТ висловлює щиру подяку Олександру, який, незважаючи на завантажений графік, знайшов час для спілкування зі студентами. Проведена лекція є черговою демонстрацією того факту, що ФІТ – це одна велика сім’я, де радо і з відкритими обіймами зустрічають не тільки абітурієнтів, а й колишніх випускників.

За інформацією доцента ФІТ Василя Лавера
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.