Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На факультеті іноземної філології дипломували бакалаврів

Радіємо, що, попри все, студенти подолали труднощі навчального періоду й вирушають у самостійне професійне життя

0 271
Днями на факультеті іноземної філології відбулася урочиста церемонія вручення бакалаврських дипломів. На святі панували змішані емоції: гордість від пройденого шляху, легкий смуток від того, що доведеться розпрощатися з безтурботним студентським життям, хвилювання перед незвіданістю дорослості попереду, а також радість від перших самостійних кроків.

На факультеті іноземної філології дипломували бакалаврів

Випускників привітали т. в. о. декана ФІФ Сніжана Голик та завідувачки кафедр Наталія Курах і Діана Смужаниця. Було сказано багато теплих слів і напутніх настанов молоді з нагадуванням, що «кожен фініш – це, по суті, старт», а далі буде тільки більше, краще і достойніше.

 

На факультеті іноземної філології дипломували бакалаврів

Представники студентства Микола Білей, Валерія Логін та Оксана Канюка від імені випускників висловили подяку професорсько-викладацькому складу факультету за наставництво й підтримку протягом усіх чотирьох років навчання й поділилися незабутніми, подеколи курйозними випадками зі студентського життя. Також студенти відзначили, що складний шлях в умовах спочатку пандемії, потім і повномасштабного вторгнення вдалося пройти гідно і з численними здобутками, за які молодь було нагороджено грамотами й листами подяки.

Далі перейшли до самої церемонії вручення дипломів та подякували Збройним силам України за можливість жити і навчатися, незважаючи на непрості умови.

Попри все радіємо, що студенти подолали труднощі і вирушають у самостійне плавання. Пам’ятайте, що кожен з вас – неповторна особистість, що торуватиме свою унікальну стежину до самореалізації в дорослому житті. Успіхів вам!

За інформацією факультету іноземної філології
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.