Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Ужнівський айтівець став членом Національної спілки письменників України

Талант доцента кафедри інформаційних управляючих систем і технологій Василя Лавера, відомого прозою в горор-жанрі, визнано й на загальноукраїнському рівні

0 551
Василь Лавер
Василь Лавер
Приємна звістка надійшла нещодавно з Національної спілки письменників України: ще один викладач Ужгородського університету поповнив лави цієї поважної організації.

Доцент кафедри інформаційних управляючих систем і технологій Василь Лавер з 2013-го почав викристалізовувати власний стиль у жанрі горору. Спочатку його твори друкувалися у збірках «Після опівночі», «Підвал», «Ліс» та сплатерпанк-збірці «Свині». Згодом його прозу друкували в альманаху закарпатської спілки письменників «Літературне Закарпаття». Рівно рік тому Василь презентував збірку власних оповідань «У тіні Ердеґа».

Активна письменницька робота Василя Лавера не залишилася непоміченою, його впізнаваний «фірмовий» стиль заслужив позитивної оцінки в середовищі українських літераторів, які радо прийняли колегу до лав Національної спілки письменників України.

Василь Лавер постійно друкується в провідних наукових журналах та їздить на наукові стажування за кордон, активно реалізує себе в різних творчих напрямках: співає в університетській хоровій капелі «Боян», є гітаристом місцевих музичних гуртів «Обрій» та «The Symbioz», ну і збагачує українську літературну прозу в жанрі горору.

Побажаємо нашому молодому колезі продовжити поступ у різних творчих напрямках і радувати нас плодами своїх творчих трудів!

За інформацією завкафедри інформаційних
управляючих систем та технологій, доцента Олександра Міци
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.