Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Бібліотека кафедри інформатики та фізико-математичних дисциплін поповнилася новими підручниками

Наукову літературу підрозділ факультету інформаційних технологій УжНУ отримав у рамках співпраці з НУ «Львівська політехніка»

0 331
Днями на кафедру інформатики та фізико-математичних дисциплін факультету інформаційних технологій УжНУ надійшла посилка зі Львова з книжковими подарунками. Так, кафедральну бібліотеку поповнили такими підручниками, як «Теорія прийняття рішень», «Математичне моделювання об’єктів туристичної галузі», «Застосування інформаційних технологій для координації наукових досліджень». Це лише частина з тих, які отримала кафедра і котрі стануть у великій пригоді для студентів.

Підручники кафедра отримала в рамках співпраці з НУ «Львівська політехніка». Найбільше зусиль до цього доклав професор кафедри інформаційних систем та мереж університету, доктор технічних наук Володимир Пасічник, який також є лектором у магістрів факультету інформаційних технології УжНУ.

«Підручники, які отримала кафедра від Володимира Володимировича, призначені для студентів усіх курсів спеціальності «Інформаційні системи та технології», але їх зможуть брати в користування й здобувачі освіти з інших кафедр, а також викладачі. Для нас важливо, щоб студенти завжди мали доступ до знать і вчасно отримували найновішу наукову інформацію. Тож ми щиро вдячні панові Пасічнику за цей подарунок», – прокоментував завідувач кафедри Василь Кут.

За інформацією кафедри ІФМД
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.