Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Найвродливішу на факультеті дівчину визначили й біологи УжНУ

Корону «Міс біофак – 2018» здобула Юлія Трофімова, першою віце-міс стала Анна Кошілка, другою – Крістіна Гливка

0 1 281

Найвродливішу на факультеті дівчину визначили й біологи УжНУ

21 листопада в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «Падіюн» у рамках святкування Дня першокурсника відбувся конкурс краси та жіночності Міс біофак – 2018, де обирали цьогорічну найгарнішу дівчину підрозділу.

Найвродливішу на факультеті дівчину визначили й біологи УжНУБіологи не тільки дуже розумні, а й креативні люди, і перший вихід міс це довів – він був тематичним, і восьмеро дівчат випробували себе у ролі байкерок. Конкурсантки виглядали дуже ефектно і стильно, тож зал був щиро подивований і весь час захоплено аплодував.

Наступний вихід – в національному стилі, і журі, у складі якого – проректор УжНУ з адміністративно-господарської роботи Дмитро Сойма та деканеса біологічного факультету Ярослава Гасинець, оцінювали вроду справжніх українок.

Найвродливішу на факультеті дівчину визначили й біологи УжНУПоки міс готувалися до своїх дефіле, зал розважали циркові артисти, також молодь біологічного факультету підготувала пісенні номери та КВН-виступи.

Третім став спортивний вихід міс, де дівчата продемонстрували свою чудову фізичну форму. Відразу після дефіле красуні довели, що вони не тільки надзвичайно гарні, а й розумні, відповідаючи на запитання ведучих цього вечора (іноді доволі провокативні)в інтелектуальних змаганнях. Нестандартні відповіді дівчат не лише повеселили публіку, а й дістали гідну оцінку журі.

І ось настала довгоочікувана мить – фінальний вихід конкурсанток у вечірніх сукнях. За результатами голосування титул «Міс глядацьких симпатій» здобула Корнелія Панько.

Найвродливішу на факультеті дівчину визначили й біологи УжНУПоки журі підраховувало загальні бали, ведучі влаштували веселий конкурс для глядачів. Десять охочих розділилися на дві команди й мали відгадати, хто з викладачів зображений на дитячій фотографії. Тут студенти дізналися дуже багато цікавого про своїх наставників.

Коли вже без своїх кавалерів дівчата вийшли на сцену, то оголосили переможців у решті номінацій. Отже, «Міс чарівність» – Ірина Галій, «Міс оригінальність» – Анна Кошілка, «Міс грація» – Юлія Трофімова, «Міс інтернет-симпатія» – Вікторія Костак, «Міс інтелект» – Вікторія Гернешій, «Міс фото» – Крістіна Гливка, «Міс артистичність» – Олександра Дорогій.

Юлія Трофимова
Юлія Трофимова

Другою віце-міс стала Крістіна Гливка, а першою – Анна Кошілка.

Увесь зал завмер в очікуванні: хто ж стане новою «Міс біофак – 2018»? Запала напружена тиша… а оголошувати переможницю конкурсу запросили проректора Дмитра Сойму.

«Я вражений красою дівчат і радий, що наш факультет гідно виступив на цьому конкурсі. І, звичайно, всі присутні знають, що біофак – найкращий!» – сказав Дмитро Юрійович.

Отже, корону «Міс біофак – 2018» здобула учасниця… Юлія Трофімова! Вітаємо переможницю!

Офіційна частина заходу перейшла в неофіційне святкування в один із нічних клубів Ужгороду.

Діана Магоч, студентка відділення журналістики
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.