Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Біологи УжНУ визначили королеву краси серед своїх першокурсниць

Корону першої вродливиці факультету здобула Даніела Рижак

0 715

Біологи УжНУ визначили королеву краси серед своїх першокурсниць

Біологи УжНУ визначили королеву краси серед своїх першокурсниць
Ярослава Гасинець
Весь біологічний факультет зібрався 9 листопада у нічному клубі «Фантом», аби визначити найвродливішу дівчину серед своїх першокурсниць. Творчі виступи, дефіле конкурсанток у найрізноманітніших образах й насамкінець запальна дискотека – і біологи долучилися до тих підрозділів УжНУ, що вже встигли відзначити свій День першокурсника.

Біологічний – один із небагатьох факультетів у виші, очільником якого є жінка. Тож як без цього: вітальне слово першою взяла Ярослава Гасинець. Вона наголосила, що саме це свято є неформальним прийомом новоприбулих студентів у сім`ю.

А перш ніж приймати, потрібно познайомитися, правда? До цього і перейшли, однак знайомство відбувалося з тими, хто не побоявся позмагатися за корону й звання «Міс біологічного факультету – 2017». Глядачам представили фотосесію дівчат у ковбойському стилі й водночас коротко розповіли про кожну конкурсантку. Всім кортіло побачити красунь і наживо, тому від знайомства одразу ж перейшли до першого виходу – венеціанського. Венеція славиться своїм карнавалом та різноманіттям масок для нього, тому саме цей аксесуар додавав першокурсницям загадковості.

Біологи УжНУ визначили королеву краси серед своїх першокурсниць
Вихід красунь
Біологи УжНУ визначили королеву краси серед своїх першокурсниць
Присутніх радувала і концертна програма

Поки дівчата готувалися здивувати новими образами для залу виступили талановиті студенти підрозділу. Було все: вокальні композиції, гра на гітарі, діодне шоу, гумор. Щодо останнього, то дійсно вибуховими стали виступи факультетської команди КВН та прощальний stand-up від Олександра Євтушенка. Також гості вечора мали нагоду побачити відеозвіт підготовки учасниць конкурсу краси від Андріани Мойш.

Італійські нотки, навіяні першим виходом конкурсанток, змінилися на ближчі нам українські, адже вдруге на сцені дівчата з’явилися у вбранні з національними мотивами. До того ж – під живий акомпанемент чарівної Інеси Голибанич. Втретє потенційні міс втілили образи ковбойок з фотосесії, далі продемонстрували одяг від спонсора – ужгородської швейної фабрики «Parada», а наостанок вразили виходом у вечірніх сукнях. Окрім дефіле, демонстрували й уміння швидко та креативно відповідати на запитання в інтелектуальному конкурсі.

Біологи УжНУ визначили королеву краси серед своїх першокурсниць
Факультетські красуні

Біологи УжНУ визначили королеву краси серед своїх першокурсницьНе забули на біофаку й про свій традиційний танцювальний конкурс «Битва поколінь», де викладачі змагалися зі студентами. «Перемогла дружба», – резюмував ведучий, погодившись, що обидві команди були вправними й запальними.

Та головна інтрига вечора крилася в іншому: хто ж удостоїться честі носити звання найгарнішої першокурсниці факультету. Інтригу розкривали поступово: «Міс Артистичність» – Мар’яна Микита; «Міс Посмішка» – Ярослава Ланграф; «Міс Грація» – Тетяна Ярем; «Міс Оригінальність» – Алла Гергель; «Міс Інтелект» – Лілія Сатін; «Міс Ніжність» – Агнеса Тегза.

За результатами голосування в одній із соцмереж  визначили «Міс Інтернет» – нею стала Марина Савула. Фотограф Тетяна Мойш обрала серед вродливиць «Міс Фото» – Даніелу Рижак. Звання «Першої віце-міс» здобула Агнеса Тегза, «Другої віце-міс» – Тетяна Ярем. І головна корона вечора перейшла від минулорічної переможниці Ангеліни Тормош до Даніели Рижак, з чим ми її і вітаємо!

Продовжили святкування біологи драйвовою дискотекою.

Катерина Хижняк
Фото Роберта Паппа
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.